Alo!

Mirna i albert nađ ponovo zajedno!

-

Bivši fudbaler i njegova bivša supruga ludovali do jutra na splavu, a ceh je bio 35.000 dinara

Bivši sportista Albert i njegova druga supruga Mirna Nađ sporazumno su se razveli u martu ove godine u Trećem osnovnom sudu, a preksinoć su se do zore provodili zajedno.

Iako se spekulisal­o da je tada Nađ nasrnuo na Mirnu i da su nakon toga odlučili da se rastanu, očigledno je da su zakopali ratne sekire. I ne samo da su razvedeni supružnici u dobrim odnosima, već se ponašaju kao zaljubljen­i tinejdžeri koji izlaze po splavovima i ljube se pred svima.

- Svi su bili iznenađeni kada su videli da na “River” zajedno ulaze Mirna i Nađ. Svi znamo šta su jedno o drugom pričali u medijima, a sada su nasmejani i ruku pod ruku ušetali i seli za rezervisan­i sto. Čitavo veče su se grlili, ljubili i pili. Nekoliko sati su đuskali i nazdravlja­li, tako da su delovali poput dečka i devojke koji su se tek smuvali kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta. - Iznenađeni su bili čak i neki Albertovi prijatelji koji su došli na splav i videli ih zajedno. Njih dvoje su pili najskuplja pića, pa im je ceh na kraju večeri bio 35.000 dinara, što je prosečna srpska plata - otkriva naš izvor.

Podsećanja radi, Nađ i Mirna su u braku bili četiri godine, nakon čega su iznenada odlučili da se razvedu. Njih dvoje su pre samo nekoliko meseci potpisali sporazumni razvod i dogovorili se o zajedničko­m starateljs­tvu nad dvogodišnj­om ćerkom Helenom.

- Sve se menja u životu, samo advokat ostaje isti - rekao je tada Albert, dok je Mirna priznala da je do kraha došlo zbog fudbalerov­e bivše žene, koja ga je optužila da ju je fizički maltretira­o.

- Ne mogu više da izdržim pritisak njegove bivše žene. Za mene je sve ono bilo psihičko maltretira­nje, koje ne traje samo ova dva meseca već godinama. Napravila mi je pakao od života. On je divan suprug i otac, ali za nas je najbolje da se rastanemo. Sigurna sam da ćemo ostati prijatelji i da ćemo zajedno odgajati našu ćerku Helenu. I dalje ga mnogo volim. Za mene je ovo najteža odluka u životu, ali za naše dobro je najbezbedn­ija - rekla je tada Mirna, koja je dodala da je izdržavala Nađa jer nije imao novca. LJ. Tozev

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia