Alo!

Jelisaveta se opijala na devojačkoj večeri

- Piše: T. VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin danas će izgovoriti sudbonosno „da“svom izabraniku Milošu Teodosiću! U skladu sa tradicijom, Teodosić je svoje momačko veče proslavlja­o danima, prvo u Drinskoj kući, a onda i u Crnoj Gori, dok se njegova draga opredelila za luksuzni prostor koji se nalazi u Novom Beogradu.

Naime, Jelisaveta je devojačko veče organizova­la na bazenu u okviru jednog sportskog kompleksa, a njenu poslednju devojačku noć uveličale su kuma, prijatelji­ce i koleginice Nina Janković, Tamara Dragičević i Anje Alač, koje su u svom maniru napravile atmosferu za pamćenje. Uz vino, koktele i zvuke haus muzike, devojke su od ranih večernjih sati nazdravlja­le i uživale u ogranizova­nom provodu sve do jutra. Za to vreme, Teo je u restoranu kuma Marka Pantelića ponovo nazdravlja­o.

- Jelisaveta je toliko uzbuđena, ne postoji ništa što može to da promeni. Nekoliko sati pre devojačke večeri, ona je puna pozitivne treme nestrpljiv­o cupkala u salonu kako bi frizura bila spremna za provod. Devojke su nazdravlja­le koktelima koje je za njih pravio barmen posebno angažovan za tu noć, a za muzički deo večeri bio je zadužen di-džej, koji je ispunjavao njihove želje priča za „Alo!“izvor blizak glumici i dodaje da je z a današnji dan sve spremno.

Kako su se provele, dovoljno govore naše fotografij­e, a da je

Jelisaveta spremna da postane gospođa Teodosić, govori tetovaža u zlatnoj boji, koju je uradila na butini, a na kojoj piše „bride” iliti u prevodu „mlada”.

- Kako Jelisaveta i Teo žele da njihovo venčanje bude daleko od očiju javnosti, ona je za devojačko veče izbrala kompleks koji ima visoku ogradu i ne može da mu se priđe s ulice. Tako će biti i sa današnjim venčanjem, za koje su angažovali veliki broj pripadnika obezbeđenj­a, ali i dronove kojima će ometati telefonski signal za slučaj da nekome od zvanica padne na pamet da medijima pošalje fotografij­u - otkiva za „Alo!” blizak prijatelj Orašaninov­e.

Na bazenima zatvorenog kopleksa do zore su ludovale i glumice Tamara Dragičević, Nina Janković, Anja Alač i druge

 ?? OgLas ?? Na butini tetovirala englesku reč „bride“: Jelisaveta Orašanin
di-džej, ali i bio angažovan
Samo za njih je
je spremao koktele barmen, koji im Ženska ekipa
je đuskala do jutra na bazenima sportskog kopleksa
OgLas Na butini tetovirala englesku reč „bride“: Jelisaveta Orašanin di-džej, ali i bio angažovan Samo za njih je je spremao koktele barmen, koji im Ženska ekipa je đuskala do jutra na bazenima sportskog kopleksa
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia