Alo!

Oteli, pretukli i zapalili mladića iz sjenice

-

Novopazars­ka policija intenzivno traga sa osobom ili više njih zbog svirepog ubistva Anela Papića (30), čije je unakaženo telo pronađeno u selu Ponorac, kraj Sjenice, u subotu po podne.

Prema informacij­ama iz istrage, Anelov nestanak policiji je prijavio njegov otac u petak uveče jer ga nije bilo celog dana, a nije se javljao na telefon.

- U subotu po podne je jedan mladić pozvao policiju i rekao da Policija se još nije zvanično oglasila o ovom slučaju, a Sjenicom su počele da kolaju priče da je motiv ovog svirepog zločina ljubomora i da bi Anelov ubica mogao biti suprug žene sa kojom je on, navodno, bio u vezi. Kako nezvanično saznajemo, policija ispituje i tu verziju, a u sklopu istrage su saslušani rođaci tog muškarca i žene, koji su im rekli da su njih dvoje sa decom baš u subotu otputovali u Nemačku. I sam Anel je bio oženjen i iza sebe je ostavio dvoje male dece.

je pored puta, u Lemića gaju, u selu Ponorac, video beli „pasat“karavan sa razbijenom šoferšajbn­om. Kako smo znali da Anel vozi

taj tip automobila, odmah smo na teren poslali policijsku patrolu, koja je nedaleko od automobila pronašla njegovo beživotno telo – kaže naš izvor.

Na Anelovoj glavi bili su vidljivi tragovi udaraca, a ubica, ili više njih, u želji da zločin prikriju pokušali su da njegovo telo spale, ali u tome nisu uspeli. Umesto toga, nagorelo telo prekrili su granama i žbunjem.

- Pozvani su forenzičar­i iz Beograda, koji će analizirat­i lice mesta i uzeti uzorke kako bismo došli do nekih dokaza koji mogu ukazati na počinioca - kažu u policiji. N. K.

 ??  ?? Svirepo ubijen:
Anel Papić
Svirepo ubijen: Anel Papić
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia