Alo!

Nataša Šavija krije novog dečka

-

Nataša Šavija, bivša rijaliti zvezda i novopečena kreatorka, dečka krije kao zmija noge. Iako u intervjuim­a ne želi da priča o ljubavi, ona je fotografij­om potvrdila da ima jaču polovinu, čiji identitet nije otkrila javnosti. Sa svojim dragim uživala je u spa centru, a na fotografij­i se jasno vidi Nisam se čuo sa njim jer sam bio na putu kada se sve to dešavalo, mislim sve te priče, ali mislim da su to gluposti. Ono što znam jeste da se njih dvoje baš vole, ali ko zna šta se dogodilo - otkriva Radiša, jer gde ima dima, ima i vatre, iako Lukas pokušava da se opere od svega.

Đani je odnedavno aktivan i na društvenim mrežama, pa je otvorio svoj Instagram profil.

- Pa jesam, moram malo i ja da se foliram. Zanimljivo mi je za sada, videćemo koliko će da me drži - kaže pevač, a na pitanje da li mu devojke šalju golišave fotografij­e i šta mu najčešće fanovi pišu, odgovara:

- Ne šalju mi gole fotografij­e, uglavnom mi lepo pišu, ali ima naravno džukela i budala, pa ih ja odmah bacim u deo muškog ramena dok se sami kupaju u bazenu ovog intimnog spa centra. Kako saznajemo, Nataša je u vezi sa jednim beogradski­m biznismeno­m, koji je od nje tražio da njihov odnos ne otkriva u javnosti. Oni su zajedno gotovo pola godine. korpu. Izbrišem ih sa liste prijatelja da me ne smaraju - uz osmeh priznaje Trajković, koji ima zakazane tezge za čitavo leto, ali će ugrabiti i dane za odmor.

- Bio sam sada na kraćem odmoru sa porodicom, pa sam sada spreman da punim gasom pravim žurke. Svakako ću malo i povući ručnu, pa ću sa suprugom i sinovima otputovati u Tursku. To su moji najmiliji, što bi se reklo, sa njima mi je uvek lepo, to je ono što mi daje snagu i tako punim baterije - ističe pevač.

 ??  ?? Obračunava se sa ženama koje muvaju Đanija:
Slađa Trajković Đani se u avionu mazio sa
nepoznatom crnkom U žiži interesova­nja:
Lukas i Sonja
Da se zna ko je gazda u kući:
Sale radi, Jovana uživa
Obračunava se sa ženama koje muvaju Đanija: Slađa Trajković Đani se u avionu mazio sa nepoznatom crnkom U žiži interesova­nja: Lukas i Sonja Da se zna ko je gazda u kući: Sale radi, Jovana uživa
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia