Alo!

O njegovim neverstvim­a se pisalo nebrojeno puta

-

O neverstvim­a Radiše Trajkovića Đanija pisalo se nebrojeno puta, a „Alo!” ga je čak prošle godine uslikao kako sa nepoznatom devojkom u avionu razmenjuje nežnosti.

- Ma da vam kažem, ne smeta meni to nešto mnogo, bolje da ga spajaju sa ženama nego sa muškarcima

- rekla je Slađa, koja se čak fizički obračunula sa jednom devojkom koja se udvarala njenom mužu.

- Nemam ja uopšte problem sa tim da nekoga zavalim u glavu. Pa što ne bih reagovala kada neko to traži? Nije mi prvi put, niti je onda prva koja je to pokušala. Šta da vam kažem, ja sam to već i zaboravila. Umem ja tako da dohvatim one koji misle da mogu da rade šta hoće. Fino se ona provela sa mnom, bilo joj je baš ludo i zanimljivo. Nabacivala se i radila šta je radila, a kad je krenula da mu sedne u krilo, gađala sam je pikavcem pravo u metu, u glavu! Da sam htela da ciljam, ne bih tako dobro naciljala - rekla je tada Đanijeva supruga.

Pevačica Jovana Pajić, koja je u braku sa frontemeno­m „Tropiko benda” Aleksandro­m Cvetkoviće­m, odlučila je da javnosti pokaže ko je glava porodice. Ona je na društvene mreže okačila snimak na kojem

Sale riba pod, i to sa osmehom, dok se ona zabavlja mobilnim telefonom. Iako su oboje u više navrata govorili da su kompromisi i razumevanj­e očuvali njihov brak, u kojem imaju dve ćerkice, sada je sasvim jasno da kućni poslovi nisu pali samo na pevačicu već da je Sale taj koji upravlja džogerom.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia