Alo!

’TEO NE ‘TEO, OŽENI SE TEO

- Redakcija@alo.rs

Pišu: T. VELIČKOVIć LJ. TOZEV - D. IVANOVIć

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić juče su stali na ludi kamen. Glamurozno venčanje upriličeno je u jednom beogradsko­m restoranu, koji je za potrebe njihovog slavlja potpuno preuređen.

Baš kao i njihova veza, tako je i svadba bila bila sakrivena od očiju javnosti, a mladenci su učinili sve kako bi svoje venčanje učinili nedostupni­m za medije.

Veliki broj pripadnika obezbeđenj­a opkolio je restoran u kojem se slavlje odvijalo, dok su za ometanje dronova i mobilnih signala bili zaduženi tehnički uređaji. Dan ranije, radnici su vredno radili pokrivanju delova restorana kroz koje je bilo moguće da paparaci uslikaju mladence. Gosti su u restoran počeli da pristižu oko 16 časova. Svečani čin odigrao se pola sata kasnije pod pagodom, specijalno dizajniran­om i okićenom za ovu priliku. Jelisaveta je uzela prezime Teodosić. Mladencima su među prvima čestitali kumovi, fudbaler Marko Pantelić i Jelisaveti­na drugarica Dijana, a zatim članovi njihovih porodica. Svi su im, kako saznajemo, poželeli da se što pre ostvare u ulozi roditelja. Među zvanicama su se našle brojne poznate ličnosti Nina Janković, Tamara Dragičević, Vladimir Aleksić, Miloš Biković, Petar Benčina, Ljuba Bulajić, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Aleksandra Prijović, Filip Živojinovi­ć, Marko Rokvić, Nenad Nenadović, Viktor Savić i mnogi drugi. Goste su zabavljali “Leksington bend” i Bane Mojićević.

- Zavese na sali su bile spušene do poda kako niko spolja ne bi mogao da uslika mladence. Nikome nije bilo jasno zašto su njih dvoje odlučili da naprave toliku famu oko svog venčanja. S druge strane, Miloš je dužan svim navijačima koji ga godinama podržavaju, a Jelisaveta onima koji je gledaju u predstavam­a i na filmu, da ovaj trenutak makar delom podele sa njima. Niko im ne bi upropastio venčanje time što bi ih uslikao - kaže naš izvor koji je bio deo ovog slavlja, ali nije želeo da nam otkriva detalje iz poštovanja prema mladencima.

- Mogu samo da vam kažem da su bili veseli i da je sve proteklo kako dolikuje. Točila su se najskuplja pića, meni je bio sastavljen od jela iz svih delova sveta, a čitav prostor bio je u cveću - dodaje naš izvor.

Svadbeno veselje trajalo je do kasno u noć, nakon čega su mladenci otišli da provedu prvu bračnu noć daleko od svih.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia