Alo!

Uselila sam se kod dečka na gajbu

Pevačica i dalje krije identitet svog dragog, a na dobrom je putu da stane na ludi kamen

- Piše: LJ. TOZEV ljubomir.tozev@alo.rs

Pevačica Marina Visković, koja je već godinama u vezi sa dečkom kojeg krije od javnosti, konačno je priznala da ljubav cveta u njenom životu i da se uselila u dom svog dragog.

Iako joj je zasmetalo što smo rekli da se čak i uselila kod njega, Marina priznaje da njena veza sa misteriozn­im momkom nalikuje svakoj drugoj i da ima i lepe momente i nesuglasic­e.

- Čak?! Čuj ovo, čak sam se i uselila! Pa gde ja da se ne uselim kada sam ovakva, jeste li vi ludi? Vatrena sam jako, a nas dvoje se divno slažemo. Dugo smo zajedno, prepiremo se samo zbog nekih normalnih stvari kaže Marina, koju smo pitali da li se brže-bolje uselila kod dečka da je neka druga ne preduhitri.

- Meni nikada nije manjkalo samopouzda­nja, nikada nisam imala te strahove, znam ko sam i koliko vredim - tvrdi pevačica i dodaje da nije tip devojke koja proverava svog dečka.

- Nisam taj tip. Predosadna sam, realno. Ako mene neko prevari, on gubi. Nikad nisam bila ljubomorna. Ceo život sam po klubovima i vidim šta se dešava i jednostavn­o znam šta mogu da očekujem i šta mogu da imam. Nisam tip koji će da proverava i proganja. Ja studiram, pevam, snimam album...

Marina kaže da najviše novca troši na izlaske i čašćavanje, dok u pesme ulaže mnogo novca, ali to ne računa, jer smatra da za dobar album mora da se odreši kesa.

- Ovaj posao je veoma specifičan, ali zaista, da biste imali dobar album i rezultat, morate da imate najbolje saradnike i ljude koji vas kapiraju. Tako sam i ja izabrala saradnike koji su najbolji u ovom po-- slu. Jeste da to košta, ali za karijeru ne žalim novac. Radim na trećem albumu, za koji je najava bio singl „Bensedini”, a za sledeći mesec prirpemam novu pesmu. Želim da uradim onako nešto baš dobro. Moji saradnici i ja smo puni entuzijazm­a - najavljuje Viskovićev­a, koja je spremna, kako kaže, da je saradnici maltretira­ju kako bi na kraju dobili dobar proizvod.

Marina priznaje da zbog tezgi neće letovati u jeku sezone. - Bila sam na Maldivima uoči Nove godine, ali volela bih, kada mi se završi sezona, da odem na neki odmor od 15 dana i onda da nastavim sa radom. Meni je potreban odmor i volim da odem negde potpuno rasterećen­a. Volim da spavam i da se kupam, provod mi ne fali - priznaje Viskovićev­a.

 ??  ?? Sigurna u sebe: Marina Visković Mnogi im predviđaju skoro venčanje: Marina sa dečkom
Sigurna u sebe: Marina Visković Mnogi im predviđaju skoro venčanje: Marina sa dečkom
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia