Alo!

NeMaM priMeDBi na anin KaBinet

„Nisam imao nikakvih primedbi, a i da sam imao, možda ništa ne bih ni rekao”, rekao je predsednik Srbije

- J. M.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da Vlada Srbije koju je predložila Ana Brnabić nastavi da radi dobar posao i dodao da nije imao primedbe, kao predsesnik najveće stranke u zemlji, na sastav vlade koji je predložila.

- Nisam imao nikakvih primedbi, a i da sam imao, možda ništa ne bih ni rekao - rekao je Vučić.

- Ani želim mnogo uspeha - rekao je predsednik Srbije i podvukao da joj želi da održi finansijsk­u disciplinu, što je, kaže, suština.

On je dodao da je i ranije izražavo bojazan zbog eventualne regionalne nestabilno­sti, ali da, što se ostalog tiče, vidi čist i jasan prosperite­t zemlje.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da kritike uglavnom upućuju oni koji ništa ne rade, da se prilično naslušao gluposti, a da sve što su takvi uputili na račun fontane na Slaviji predstavlj­a paradigmu gluposti i laži upravo tih koji ništa ne rade.

Predsednik Srbije je naveo, odgovaraju­ći na pitanja novinara i komentare poverenika Rodoljuba Šabića u vezi sa idejom jarbola i zastave koji bi bili simbol Beograda, da na samo pominjanje zastave Srbije slede kritike i upitao da li neko ima nešto protiv srpske zastave.

- Bilo bi divno da Beograd dobije veliku srpsku zastavu kao jedan od simbola grada. Nema gde nema zastave, a izgleda da nekome smeta srpska zastava - dodao je on i rekao da će, „ako bude u mogućnosti da glasa putem interneta, glasati za”.

Predsednik je dodao i da se ne ljuti na one koji nisu došli na svečanost povodom njegove inauguraci­je.

- Uopšte se ne ljutim, osim što sam se ljutio na one koji nisu hteli da pristustvu­ju zakletvi u Narodnoj skupštini i da čestitaju, jer je to razlika. Baš ni na koga se ne ljutim - rekao je Vučić.

 ??  ??
 ??  ?? „Ani želim mnogo uspeha“:
Vučić
„Ani želim mnogo uspeha“: Vučić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia