Alo!

Tužiću vračaru koja je Miljani rekla Da Će uMreti!

- Piše: D. PANAJOTOVI­Ć dusan.panajotvic@alo.rs

Uoči finala rijalitija „Parovi”, koje je zakazano za 2. jul, učesnici ovog šoua i te kako su popustili sa živcima. Među njima svakako prednjači Miljana Kulić, koja je pre dva dana kroz suze rekla da je ubeđena da će umreti u petak i da neće dočekati kraj rijalitija.

Naime, Miljana je posetila vračaru, koja joj je navodno predvidela ranu smrt.

- Sahranite me u belom, jer nisam bila udata, hoću da budem u haljini koja podseća na venčanicu. Na glavu mi stavite venac od prirodnog cveća. Sanduk neka bude beo jer sam mlada - izjavila je tada Kulićeva i šokirala sve ukućane.

Ta vest najviše je pogodila njenu majku Mariju, koja za „Alo!” otkriva da je šokirana ćerkinom izjavom. Ona sumnja da je Miljanu kod vračare vodio bivši dečko.

- Ja to sada čujem od vas. Tri dana sam imala obaveze tokom dana, pa nisam mogla da pratim „Parove”. Dok sam gledala, tako nešto nije izjavila. Niko me o tome nije obavestio - rekla je Marija vidno potresena.

- Ja sam se prepala. Ne znam ko je to njoj pričao. Niti sam ja nju vodila kod neke vračare, niti je ona išla. Jedino ako je to uradila dok je bila sa Slađanom. Možda je išla kod neke proročice da im kaže da li će im veza uspeti, pa joj je rekla i to za smrt - kaže majka intrigantn­e učesnice rijalitija.

Nakon što smo joj otkrili šta je tačno izgovorila njena ćerka, Marija nam je rekla:

- Ma ko sme to da joj kaže, molim vas? Ona je zdrava. Produkcija ju je vodila na preglede, krvna slika joj je dobra, sve analize su joj dobre, nema razloga da pomisli tako nešto. Srce joj je dobro, pluća su joj dobra, od čega da umre, aman?! Ona ne boluje ni od kakve bolesti. Evo, ja sad ne mogu da se smirim, ne mogu da verujem da je pričala takve morbidne stvari. Ja ću sad zvati produkciju da idu da pričaju sa njom i da je vode kod lekara, da vide da li je sa njom sve u redu - kaže Marija za „Alo!” i najavljuje tužbu protiv vidovnjaki­nje koja je njenoj ćerki otkrila da će umreti mlada.

- Ona ne sme da veruje u takve stvari. Ja sam joj 100 puta rekla. Mi verujemo u boga, a ne u neke gatare, vidovnjake. Nikoga od tih ljudi ne posećujem, ja samo nedeljom idem u crkvu i to je to. Ko je njoj rekao da ide kod te proročice? Ko zna kod koga je išla! Ko zna kuda ju je ovaj Slađan vodio! Verovatno je išla sa njim kod neke vidovnjaki­nje, a nije smela da mi kaže, jer zna da sam protivnik toga i da verujem u boga. A tu ženu koja joj je to rekla, saznaću od Miljane koja je to žena, moraće da mi kaže, ja ću da tužim! - kaže majka Miljane Kulić za „Alo!”.

Učesnica „Parova” ispričala da će umreti mlada, a ta vest šokirala je

njenu porodicu

 ??  ?? Bivši dečko Slađan optužen da je vodio Miljanu kod
vračare
Bivši dečko Slađan optužen da je vodio Miljanu kod vračare

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia