Alo!

Duško pokazao jelenino praVo liCe

- Piše: EKIPA VIP redakcija@alo.rs

Jelena Karleuša ne dozvoljava svojim fanovima na društvenim mrežma da vide kako izgleda u prirodi. Kako je već izgradila svoj imidž fotografij­ama koje odišu glamurom i sjajem, Jelena ne odustaje od trenda obrade slika kroz fotošop filtere i razne dodatke, koji njene fotografij­e čine još boljim. Kada se u javnosti i pojave neobrađene footgrafij­e, ona brže-bolje i za to nađe neko opravdanje.

No, ovoga puta nisu krivi fanovi koji se s njom slikaju na nastupima, ali ni fotografi. Glavni krivac je njen suprug Duško Tošić.

Naime, fudbaler turskog Bešiktaša je na Instagramu sa pratiocima podelio privatni snimak kojim je pokazao kako njegova supruga izgleda u svakodnevn­om izdanju. U kratkom snimku se vidi kako Karleuša, obučena u jednostavn­u garderobu i minimalno našminkana, uživa u čaši crnog vina.

Mnogi su bili iznenađeni Jeleninim „opuštenim” izgledom, s obzirom na to da retko imamo priliku da je vidimo u ovakvim situacijam­a, ali i činjenicom da ispija crno vino, s obzirom na to da je veliki protivnik alkohola, te da je više puta isticala da nikada nije probala ni kap.

Jelena očigledno nije želela da se zamera suprugu i da ga uslovljava da skine snimak sa svog Instagram profila, pa je nakon njegove objave rešila da sa svojim pratiocima podeli fotografij­u sa istog mesta.

Karleuša je pozirala na sebi svojstven način, a fotografij­u je sredila u fotošopu. Sudeći po onome što smo videli na Duškovom snimku, a kasnije na njenom profilu, JK i te kako ima problem sa tim da postavi neobrađenu fotografij­u.

Iako su joj fanovi pisali da izgleda prelepo bez šminke, te da nema potrebe za dodatnim ulepšavanj­em, čini se da Jelena ne misli tako. Ona je pre određenog vremena svojim fanovima otkrila da ipak ne koristi fotošop da bi se ulepšavala, već da je tajna njenog izgleda u dobrom šminkanju i načinu na koji ume da iznese odevne komade.

- Svako ko me je ikada video uživo i imao priliku da mi nešto kaže, rekao je rečenicu koje se grozim: „U prirodi i bez šminke izgledaš mnooogo lepše”. Po meni je to poražavaju­će, jer me mnogo više ljudi vidi pod punom šminkom i na TV-u. Ali ja volim da se frakam, volim da

 ??  ?? Jelena Karleuša naučila Duška Tošića
da zavoli selfije eksperimen­tišem i ne volim da budem lepa, već drugačija. Nemam, kako male Perice zamišljaju, plastično dupe! Tajna mog velikog okruglog dupeta je visokokval­itetni celulit preko dobro razvijenog...
Jelena Karleuša naučila Duška Tošića da zavoli selfije eksperimen­tišem i ne volim da budem lepa, već drugačija. Nemam, kako male Perice zamišljaju, plastično dupe! Tajna mog velikog okruglog dupeta je visokokval­itetni celulit preko dobro razvijenog...
 ??  ?? POSLE OBRADE FOTOGRAFIJ­E
POSLE OBRADE FOTOGRAFIJ­E
 ??  ?? PRE OBRADE FOTOGRAFIJ­E
PRE OBRADE FOTOGRAFIJ­E

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia