Alo!

Mpmiz: BormMo si De reM ri UZMU piec

-

Navijači Partizana mogu da odahnu - najbolji igrač crno-belih, Brazilac Leonardo, danas će se priključit­i ekipi, koja se priprema u slovenački­m Moravskim Toplicama. Ipak, kako može da se zaključi iz reči sportskog direktora Ivice Ilieva, veliko je pitanje do kada će Leo biti član šampionske ekipe.

- On ima mnogo ponuda, čini mi se da nikad nije bilo teže zadržati nekog igrača. Moramo da se svađamo sa klubovima, agentima, da ih teramo od kluba. Poslednjih meseci smo pod konstantni­m napadima raznih klubova. Nestvarno je koliko njih želi da ga dovede, čak i iz ozbiljnih, jakih liga. Izričiti smo u našem stavu, Leonardo je to shvatio i pomirio se s tim. Kada mi budemo odlučili da je pravi trenutak, to će sigurno i za njega biti pravi trenutak. Ne razmišljam­o o sumi koju možemo da dobijemo, već izbegavamo svaku konverzaci­ju baš zbog toga da ne dođemo u neko veće iskušenje - kaže on.

Prvi čovek sportskog sektora kluba iz Humske na kraju uverava pristalice Partizana da nema razloga za brigu zbog oseke pojačanja jer je to deo strategije u letnjem prelaznom roku. Iliev je potvrdio da interesova­nje postoji i za drugog Brazilca Evertona, ali da on nije na prodaju, kao i da samo čudo može da odvoji štopera Nemanju Miletića od crno-belog dresa.

Dolazak Gvinejca Seidube Sume iz Slovana je ukočila ponuda jednog turskog kluba.

- On je za sada neostvarne želja, ali nadam se da će se to promeniti - objasnio je Iliev. D. B.

 ??  ??
 ??  ?? Na putu za Beograd: Leonardo sa suprugom
i sinom
Na putu za Beograd: Leonardo sa suprugom i sinom
 ??  ??
 ??  ?? Ivica Iliev
Ivica Iliev

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia