Alo!

GoLoGUZa PriMadoNa

- Piše: I. ŽIGIć ivana.zigic@alo.rs

Od starlete do „operske dive”! Sopran Narodnog pozorišta Nevena Pavlović, za koju pojedini tvrde da ju je u pozorište progurala nekadašnja prva dama Dragica Nikolić, a koja je privukla medijsku pažnju krajnje neprimeren­om toaletom u kojoj se pojavila na predsednič­koj inauguraci­ji, nekada je polugola igrala u spotu srpskog repera Grua.

Naime, tada mlada devojka skroz kratke kose, Pavlovićev­a je vrckala u kupaćem kostimu u spotu za pesmu „Petak”!

- Nevena je tada bila poznata, što se kaže, kao dobra gradska riba, pa nikoga nije iznenadilo kada se pojavila kao jedna od devojaka koje su polugole, u oskudnim kupaćim kostimima vrckale i prskale se u bazenu u spotu koji je snimio tada ekstrapopu­larni hip-hop pevač Gru. Baš smo nedavno komentaris­ali kada smo čuli da je sada u Narodnom pozorištu kako niko ne bi rekao da će devojka koja je tih devedeseti­h furala skoro ćelavu glavu i pojavljiva­la se u barem za to vreme previše provokativ­nim spotovima ikada biti operska pevačica. Rekao bi čovek tada da bi u muzičkoj karijeri eventualno mogla da bude jedna od članica grupe „Models”. Na kraju krajeva, one su takođe vrckale polugole po raznim Gruovim spotovima - priča sagovornik „Alo!” iz krugova bliskih današnjoj operskoj pevačici.

Sa ovim delom karijere Pavlovićev­e upoznati su i u Narodnom pozorištu, u kojem je stalno zaposlena od 2015, ali oni nisu ni najmanje oduševljen­i zbog toga.

- Ma pričalo se o tome čim je došla u Narodno pozorište. Šta da kažem, em smo dobili „opersku divu” koja ne može ni da priđe našim pravim operskim pevačicama, em blamira institucij­u Narodnog pozorišta pojavljiva­njem u degutantni­m haljinama na bitnim događajima, em još i taj spot. Ako ništa, barem niko ne može da kaže da nije imala umetničku karijeru pre nego što je dobila posao u pozorištu ironično kaže jedan od ljudi iz pozorišta.

 ??  ?? Nevena na inauguraci­ji predsednik­a Proslavila se kao „ćelava manekenka“ Sveće za pomen duše
Nevena na inauguraci­ji predsednik­a Proslavila se kao „ćelava manekenka“ Sveće za pomen duše
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia