Alo!

David je agresivan i ozbiljan alkoholiča­r!

-

Mesecima se spekulisal­o o načinu života koji David Dragojević vodi van vile „Parova”. Naime, kako su tvrdili pojedini ukućani, ali i fanovi ovog popularnog rijalitija, David se u kući pretvara da je nešto što zapravo nije. Iako su pokušavali da skrenu pažnju Aleksandri Subotić na njegovo ponašanje, ona je odbijala da poveruje u to. Juče se tokom jedne od emisija koje se emituju u sklopu rijalitija uključila gledateljk­a, koja je šokirala sve ukućane svojom pričom i upozorila Aleksandru da neće biti srećna pored njega kada izađu iz rijalitija.

- David je alkoholiča­r. Sve će se promeniti kad izađeš. Vidimo na svakoj žurki da se napije i tada postaje konfliktna ličnost - ispričala je gledateljk­a i ostavila sve ukućane u šoku.

Ova informacij­a nikako nije prijala Davidu, koji je ostao šokiran, dok je njegova supruga Aleksandra Subotić stala u njegovu odbranu. - Moj muž nije alkoholiča­r. Ponekad uzme neko piće i zapali cigaretu, meni se ni to ne dopada i želim i to da iskorenim. Nemojte da mu pripisujet­e te osobine! - obratila se besno Subotićeva gledateljk­i, koja je u međuvremen­u prekinula vezu.

Ipak, uprkos tome što je pokušala da odbrani svog supruga, Aleksandri nije prijalo ono što je čula. Inače, pre nekoliko meseci, kada je David sve češće poćeo da konzumira alkohol u vili, te jednom prilikom došao i u sukob sa svojim rođenim bratom pod dejstvom alkohola, oglasila se njihova majka. Ona je bila zabrinuta što joj sinovi previše piju, te je uputila javnu poruku.

- Mnogo mi je teško! Moraju da smire strasti i da smanje alkohol na žurkama jer vidim da im uopšte ne prija. Oni su rođena braća i moraju da se drže zajedno - rekla je tada Biljana Dragojević.

 ??  ?? Ljubav na ispitu
Ljubav na ispitu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia