Alo!

strani plaćenici SMEŠTAJU ANI

- J. Đ. - J. N.

Nova vlada, koju smo dobili u četvrtak uveče, rođena je u znaku Raka, sa podznakom u Jarcu. Njena numerološk­a karta je 819, što je prema rečima numerologa Stefana Dragojlovi­ća veoma pozitivno i garancija je da će se ostvariti veliki uspesi. Vlada će, kako objašnjava Dragojović, kao tim funkcionis­ati dobro, ali suočavaće se sa brojnim izazovima i velikim pritiscima koji će dolaziti spolja i iznutra.

- Premijerku Anu Brnabić neće voleti svi ministri, neki je čak neće ni podnositi, ali će je poštovati. Ana će uvesti čeličnu disciplinu, biće vrlo stroga prema njima, ali biće pravična. Ona, ali i svi ministri, veoma brzo susrešće se sa velikim aferama koje će im nameštati neko spolja, ali i neki strani plaćenici. Ana će naročito biti na udaru opozicije i stranih plaćenika putem medija - kaže Dragojlovi­ć i nastavlja:

- Ali sve do jeseni ove godine treba da bude jaka, uporna, čvrsta i borbena. Doneće njena vlada velike promene i reforme, narod će je vremenom prihvatiti i zavoleti, pojaviće se konkretno dve ili tri nameštene afere baš u vezi s njom lično, koje će se brzo razotkriti jer iz horoskopa vidim da je ona veoma stara duša, što znači da ima mnogo iskustva iz prošlih života i veoma jaku intuiciju, koja će joj pomoći da hrabro i uspešno uz predsednik­a vodi našu zemlju - kaže numerolog.

A onda nam objašnjava šta tačno znači broj 819, koji je numerološk­a karta nove vlade.

- Broj osam ukazuje na to da će premijerka imatu veliku podršku predsednik­a Aleksandra Vučića. Ako se prisetimo da sam u prethodnoj analizi pominjao da je ovo godina broja jedan i da je na izborima i pobedio Aleksandar, upravo jer je i broj jedan simbol prvog slova u azbuci i abecedi, a to je slovo A, shodno tome, logično je i da nam premijer takođe bude na slovo A, što je u ovom slučaju Ana. Broj devet simbolizuj­e i kraj jer je poslednji jednocifre­ni broj - kraj tajkunima, lopovima, kraj nepravdi, kraj karmičkog duga koji je Srbija mučno otplacival­a 20 godina - objašnjava naš sagovornik.

 ??  ?? Horoskop na njenoj strani: Ana
Brnabić
Horoskop na njenoj strani: Ana Brnabić
 ??  ?? Stefan Dragojlovi­ć
Stefan Dragojlovi­ć
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia