Alo!

Nemam para, rizična sam i za banke

Pevačica priznaje da je srećna i zadovoljna u vezi sa Lukom, dok profile bivšeg supruga ne prati

- Piše: MARKO SREJIĆ marko.srejic@ringier.rs

Pevačica Nataša Bekvalac ne krije da troši više nego što zarađuje, zbog čega je non-stop u minusu na bankovnim računima. Već ima nekoliko kredita, dostigla je limit, pa više ni iz te kase ne može da izvuče novac.

- Da sam kreditno validna, verovatno bih mnogo više kredita podigla. Ja sam rizična čak i za banke. Moram da vam preiznam da sam ceo život u finansijki­m problemima.

Shvatite, konstantno sam u finansijki­m problemima. Takva sam žena - uz osmeh poručuje Nataša, koja najviše novca troši na pesme i putovanja, ali, kao i svaka žena, troši i na krpice.

Ko nema sreće sa novcem, ima u ljubavi, to bi bila krilatica kojom bi Nata mogla da se vodi jer joj u ljubavi cvetaju ruže sa novim dečkom Lukom Lazukićem. Da je tako ona više i ne krije.

- Istina je da smo Luka i ja počeli da živimo zajedno, ali nije to razlog zašto izgledam dobro, odlično se osećam, pa je to zbog toga. Ne želim da dosađujemo javnosti našom ljubavnom pričom, iako sam svesna da ljude i javnost interesuju te neke naše privatne stvari - kaža Bekvalčeva, koju smo pitali da li je svoje muškarce menjala ili se ona njima prilagođav­ala.

- Nema pravila u ljubavi, kako se zadesi - uz osmeh poručuje pevačica.

S obzirom na to da su ona i Luka za ovih nekoliko meseci koliko su zajedno već tri puta putovali, zanimalo nas je da li ponovo planiraju da beže iz grada.

- Ne pravim planove, jer kažu planiraj da ti se bog smeje. Bilo bi smešno da pravim neke preterano velike planove kaže ona.

Iako, kako kaže, živi od danas do sutra, ima drugačiji stav kada je stvaranje pesama u pitanju, pa je puna planova, koje osmišljava do najsitniji­h detalja. Zbog njenog perfekcion­izma se i odužio izlazak novog singla „Crta”.

- Evo, za deset dana izlazi pesma „Crta“. Očekujem da će do nedelje sve biti završeno. Jedva čekam da je ja i moj tim predstavim­o publici, ipak mi je sud publike najbitniji kaže pevačica.

Nismo odoleli da je ne pitamo da li je videla seksi fotke svog bivšeg supruga Ljube Jovanovića i u kakvom je društvu došao na inaguracij­u predsednik­a Aleksandra Vučića.

- Nisam pratila njegove društvene mreže i nisam videla fotografij­e - kratko nam je poručila Nataša, stavljajuć­i nam do znanja da sa Jovanoviće­m nije u kontaktu i da nije zaintereso­vana za objave koje su čak i medijski propraćene.

Sa Lukom ne pravim planove da mi se bog ne smeje Bekvalčeva

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia