Alo!

Tihomir me je davio u ostavi

Učesnica „Parova“nije htela da oprosti prevaru svom dragom, zbog čega je on nasrnuo na nju

- D.P.

Anamarija Džambazov nije mogla da dođe sebi nakon što je saznala da ju je dečko Tihomir Filipović prevario sa gošćom vile “Parova” tokom žurke. On se naočigled svih u alkoholisa­nom stanju ljubio sa gošćom, a onda je sutradan fizički napao prevarenu Hrvaticu.

Anamarija se sutradan sva u suzama žalila cimerima na Tihomirovo ponašanje na žurki. Iako je on pokušao da taj svoj gest opravda pijanstvom, ona nije prešla preko prevare i poručila mu je “da je za nju mrtav”.

- Ne želim više da budem žrtva i da me neko non-stop povređuje, ovo je kraj! - rekla je vidno potresena i uplakana Anamarija. Ona je celog dana plakala i pričala o Tihomiru, a jedna izjava je posebno iznenadila gledaoce.

- Jutros me je davio u ostavi kada sam pokušala da ga izbegnem - rekla je Anamarija.

Iako je očigledno da se Anamarija stvarno zaljubila i da teško podnosi Tihomirovu prevaru, on joj je samo otežavao celu situaciju.

- Prava si patetičark­a. Samo glumiš žrtvu - poručio je Tihomir Anamariji.

Nakon Tihomirove prevare i njegove svađe sa Anamarijom, u emisiji “Upoznajte parove” se iznenada pojavio njegov otac Aleksandar Filipović. On se izvinio Anamariji zbog nečasnog ponašanja svog sina.

- Anamarija, sine, ja tebe mnogo volim, i naša porodica te obožava. Mnogo je pogrešio, ja ga volim najviše na svetu, ali Tihomire, sram te bilo. Anamarija, sine, ja te molim da pređeš preko svega i da dođeš kod nas po završetku rijalitija. Ja sam došao po tvoje stvari da ih nosim svojoj kući - rekao je Tihomirov otac.

 ??  ?? Filipović u akciji sa gošćom
tokom nedavne
žurke
Filipović u akciji sa gošćom tokom nedavne žurke
 ??  ?? Rasplakala se: Anamarija Džabazov
Rasplakala se: Anamarija Džabazov
 ??  ?? Tihomirov otac podržao snajku, a sina
kritikovao
Tihomirov otac podržao snajku, a sina kritikovao
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia