Alo!

Neizmerno sam srećna i uzbuđena zbog pobede

-

Veliko finale popularnog takmičenja „Neki novi klinci“održano je u četvtrak, a titulu najbolje ponela je Blagica Džundžurov­ska, talentovan­a devojčica iz Makedonije. Publika je mesecima slušala fenomenaln­e vokale, od kojih je dvanaestor­o najboljih uspelo da stigne do samog kraja, a ubedljivu pobedu odnela je Blagica.

- Ovo je za mene velika stvar, jer sam se i prošle godine borila za pobedu, ali sam ispala u polufinalu. Hvala mnogo Makedoniji i svima koji su me podržali. Neizmerno sam srećna i uzbuđena - priča Blagica za “Alo!” i nastavlja o svojim drugarima, sa kojima je provela skoro godinu dana, koliko je takmičenje i trajalo.

- Sve ovo ću pamtiti po drugarima koji su me podržavali i po našem druženju. Nisu samo finalisti sjajni, svi kandidati su divni, svi se družimo. Takođe, pamtiću takmičenje po žiriju, voditeljim­a i divnoj publici - ushićeno kaže Blagica. Statuu “Grand produkcije” je Blagici uručila prošlogodi­šnja pobednica Džejla Ramović, a usledio je Blagičin pobednički nastup, zajedno sa porodicom i prijatelji­ma. Blagica kaže da su joj svi članovi žirija dragi, ali da jednog ipak mora da izdvoji kao omiljenog. - Sve ih volim, ali sam sve vreme najveću pozitivnu energiju dobijala od Bojana Marovića. Tu su i Ivana Selakov i Topalko, eto, njih troje da pomenem, ali Bojan mi je slao posebnu energiju - iskreno će Blagica, kojoj se ubrzo pridružio i omiljeni član žirija sa čestitkama.

- I? Da li sam bio u pravu?

Šta sam ja govorio? - nasmejano je rekao Marović, a Blagica nije mogla da

sakrije suze radosnice.

Drugo mesto zauzela je Meliha Esmirović, treće mesto pripalo je Miji Smiljanić, a osim Bojana, čestitke su dobili i od Marine Tadić, Marine Stefanović i Ane Sević, koje su deset meseci provele sa mališanima.

T. Veličković

 ??  ?? Makedonsko devojče: Blagica Džundžurov­ska
Makedonsko devojče: Blagica Džundžurov­ska
 ??  ??
 ??  ?? Marina Tadić podržala sve finaliste
Marina Tadić podržala sve finaliste
 ??  ?? Ćerka Ane Sević u zagrljaju pobednice
Ćerka Ane Sević u zagrljaju pobednice

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia