Alo!

Umorni kosač dušu dao za vrućinu

- Piše: J. N. redakcija@alo.rs

Došlo leto, devojke se poskidale, hormoni luduju na sve strane, a želja za avanturica­ma i igricama u krevetu raste. Međutim, kako čujem, žale se ljudi, previše je vruće za seksualne aktivnosti. Svi gore od želje, ali i od vrućine, pa im se nešto baš i ne mili da se lepe i razvlače na plus 40. Na sve to, mnogi se naslušali priča da od letnjeg upražnjava­nja seksa otkazuje čuka, pa razvili potpuno realan strah od kolapsa, dehidriran­ja, preznojava­nja i pregrevanj­a.

Uprkos volji, nikome nije do još vrelije atmosfere u sobi, žene kukaju zbog frizure i da ih boli glava od klime, a muškarcima bi, za divno čudo, više prijalo ‘ladno pivo. Međutim, postoje fore, fazoni i poze da ionako vrelu temperatur­u dovedete do tačke ključanja, ali da vam bude prijatno.

Pre svega, blago onome ko ima klimu, jer ona u ovom slučaju rešava problem vrućinčine. No, onaj ko je nema, ima zamrzivač. I ne, ne treba da pokušavate da vodite ljubav pored otvorenog zamrzivača, već da se latite leda. Obogatite predigru kockicama leda kojima ćete prelaziti preko određenih delova tela partnera, s napomenom da izbegavate genitalije. Rashladiće­te vrelu predigru u sekundi. I nemojte se obazirati na znoj ako vam koja kap sa partnerovo­g tela padne na čelo, jer naučnici tvrde da deluje kao afrodizija­k.

Ako ste egzibicion­ista, probajte i seks u prirodi, ali se pre te lude akcije dobro naprskajte sprejom protiv ujeda komaraca i ne zaboravite ćebence, trava zna da bocne. I terasa je dobar teren, što bi se reklo, tri u jedan - seks, lep pogled na grad i nežni letnji povetarac. Ma romantika. Gde je terasa, tu je i krov, samo birajte tuđ, da ne naletite na svog matorog komšiju koji je baš predveče rešio da nahrani golubove.

E, sada ono najvažnije - poze. Birajte samo one pozicije koje ne zahtevaju kontakt sa gornjim delom tela, za to je poza „umornog kosača“ili modernije „kaubojka“dušu dala. S tim da muškarac ne treba da pusti ženu da sve vreme bude gore, pa da ona nedajbože kolabira, već da se menjaju - malo ona, malo on. A evo i nekoliko predloga za letnje poze u seksu.

većina gori od želje za seksom, ali i od vrućine, pa se nikome i ne mili da se telima lepi i razvlači u krevetu po vrućini

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia