Alo!

Amerikaci tvrde: teodosić ide u Čikago!

- Piše: D. J. BUŽIĆ dragutin.buzic@alo.rs

Na ovosezonsk­oj premijeri, fudbaleri Crvene zvezde su savladali Florijanu (3:0) u prvom kolu kvalifikac­ija za Ligu Evrope, a najzaslužn­iji što će crveno-beli 6. juna na Malti imati miran revanš je dvostruki strelac Ričmond Boaći.

Napadač iz Gane je u utorak produžio ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana, a već je pokazao da je najjači adut Zvezde za predstojeć­u sezonu. Vodio je ekipu na stadionu „Rajko Mitić” do pobede golom iz penala i odličnom reakcijom posle greške gostujućeg golmana u samom finišu meča. U razgovoru za „Alo!” poručuje da je bog najzaslužn­iji što se nalazi u prvavo vreme na pravom mestu i da se nada „zlatnoj kopački” Superlige.

- Svaki napadač živi za pogotke. Postići gol u dresu Crvene zvezde je nešto posebno, jer slavite sa armijom navijača. Svaki put ga proslavlja­m na poseban način. Dopao mi se ples koji sada izvodim, volim da igram, pa ću tako i dalje da slavim. Za moje dobre partije zaslužan je bog. Uz božju pomoć sve je moguće, a normalno je da bih voleo da što više puta zatresem mreže rivala i da budem najbolji strelac srpskog šampionata - rekao je Boaći.

Imaćete jaku konkurenci­ju u Partizanov­om tandemu Đurđević-Leonardo?

- Oni su veoma kvalitetni igrači! Vodili su Partizan do osvajanja duple krune i moram da ih poštujem. Kako trenutno stvari stoje, Miloš Teodosić će od sledeće sezone igrati za Čikago! Iz SAD stižu vesti da je kapiten košarkaške reprezenta­cije Srbije postigao dogovor sa timom koji je šest puta Mislim da Zvezda i Partizan imaju odlične napadače, jer svako ko igra za dva najveća srpska kluba mora da bude na izuzetnom nivou. Nikada se ne predajem i uvek sam spreman za borbu, a u tome će mi pomoći i novajlija Rikardinjo.

Utisak je da Brazilac nije bio na nivou protiv Florijane?

- Rikardinjo je fantastiča­n igrač koji će tek da pokaže koliko je dobar u ovoj igri. Potrebno mu je vreme kako bi se adaptirao na Srbiju, jer je nedavno došao u klub. Odlično se slažem s njim i to ćete videti u nastavku sezone. Voleo bih da se na sledećoj utakmici upiše u strelce kako bi skinuo teret s leđa. Potrebno mu je vreme da se privikne i ubeđen sam da će ga „delije” zavoleti - zaključio je Boaći. bio šampion NBA lige, u eri čuvenog Majkla Džordana, i da će uskoro staviti potpis na višegodišn­ji multimilio­nski ugovor. Za Miloševe usluge zaiteresov­ani su i Juta, Bruklin, Majami, Sakramento, Denver, a sam plej je nedavno najavio da napušta CSKA.

 ??  ?? „Želim da budem najbolji strelac lige, a svaki gol ću proslaviti plesom pred navijačima”, kaže centarfor za „Alo!“ Performans je startovao
već protiv Florijane „Sistem i rad daju rezultat”: Dragoslav Stepanović
„Želim da budem najbolji strelac lige, a svaki gol ću proslaviti plesom pred navijačima”, kaže centarfor za „Alo!“ Performans je startovao već protiv Florijane „Sistem i rad daju rezultat”: Dragoslav Stepanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia