Alo!

Venus vilijams ubila čoveka!

-

Američka policija tvrdi - teniserka Venus Vilijams je početkom juna izazvala saobraćajn­u nesreću u kojoj je poginula jedna osoba!

U saopštenju policije Palm Bič Gardensa navodi se da su svedoci izjavili da je starija od sestara Vilijams 9. juna projurila kroz crveno svetlo i da je njen automobil udario u vozilo u kojem se nalazio Džerom Barson (78). Nesrećni dekica je preminuo dve nedelje kasnije!

Prema informacij­ama iz policijsko­g izveštaja, automobil koji je vozila Barsonova supruga Linda sudario se sa terencem čuvene teniserke. Linda je istražitel­jima rekla da se Venus približava­la raskrsnici 1. kolo Martin Kližan 2. kolo Adam Pavlašek ili Ernesto Eskobedo

3. kolo Huan Martin del Potro (29)

4. kolo Gael Monfis (15) ili Felisijano Lopez (19) Četvrtfina­le Dominik Tim (8)

Polufinale Rodžer Federer (3)

Finale Endi Mari (1), Rafael Nadal (4) ili Sten Vavrinka (5) * Broj u zagradi predstavlj­a nosioca turnira kada se uključilo zeleno svetlo, da nije mogla da zaustavi vozilo na vreme i da je došlo do sudara. Venus sa druge strane tvrdi da je imala uključeno zeleno svetlo i da je morala da se zaustavi nasred raskrnice. Uz to, objasnila je i da nije uopšte videla vozilo bračnog para Barson.

Pol Rodžers, gradonačel­nik Palm Biča, objasnio je da se nezgoda i dalje istražuje, kao i da nije podignuta optužnica protiv teniserke. Utvrđeno je i da Venus nije bila pod dejstvom bilo kakvih zabranjeni­h supstanci dok je vozila.

Bez obzira na to, porodica Branson će podneti tužbu protiv američke teniserke. Zadržava se

period sa nepovoljni­m uticajem, a najizražen­ije tegobe mogu osetiti osobe

sa respirator­nim i cerebrovas­kularnim

oboljenjim­a.

 ??  ??
 ??  ?? Odgovorna za smrt dekice: Venus Vilijams
Odgovorna za smrt dekice: Venus Vilijams
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia