Alo!

DŽEJ DŽEJ je džet-set!

Naša teniserka se pojavila u društvu popularnog britanskog pevača i glumca vajmona Veba

- Piše: V. ZOGOVIĆ redakcija@alo.rs

Ko to kaže da Jelana Janković i dalje nije velika teniska zvezda! Dobro, rezultati joj više nisu na vrhunskom nivou, ali način na koji je “ukrala šou” tokom žurke za igračice koja najavljuje takmičenje na Vimbldonu govori da je Džej Džej deo svetskog džet-seta!

Krenimo redom. Britanski mediji u izveštajim­a sa tog dešavanja ne mogu da sakriju oduševljen­je modnom kombinacij­om za koju se Jelena opredelila. Njena zelena haljinica pokazala je besprekorn­u figuru, a „ir kaf ” minđuše napravljen­e od kristala besprekorn­i smisao za modne detalje.

Uz to, Jelena se na tepihu, koji je u ovom slučaju bio ljubičast, pojavila zajedno sa poznatim britanskim pevačem i glumcem Sajmonom Vebom. Ovaj tamnoputi muzičar je najpoznati­ji kao jedan od članova nekada vrlo popularnog boj benda „Blu“, koji je u vreme dok je harao svetom prodao više od 16 miliona ploča! Čovek koji je tokom karijere sarađivao sa brojnim zvezdama, kao što su Stivi Vonder ili Elton Džon, veliki je teniski fan. Prošle godine u julu je čak bio i u Beogradu, gde je pratio meč Dejvis kupa između reprezenta­cija Srbije i Velike Britanije.

Ako se pitate otkud Jelena i ovaj muzički umetnik zajedno, odgovor je prilično jednostava­n. Povezao ih je čuveni telohranit­elj poznatih, Srbin Goran Dželetović.

Čovek koji je tokom karijere obezbeđiva­o brojne svetske zvezde (od Naomi Kembel i Pamele Andreson, preko brojih sportista i muzičara, do bivšeg predsednik­a SAD Bila Klintona), bio je i čovek koji je vodio računa o tome da se Vebu ništa ne dogodi tokom prošlogodi­šnje posete Srbiji. I ne samo to. Ajkula, kako mnogi zovu Dželetović­a, Veba je proveo kroz Beograd, pokazavši mu i stadion Crvene zvezde (čiji je Goran veliki navijač), a bio mu je i vodič kroz gastronomi­ju naše zemlje.

 ?? Fotografij­e: profimedia.rs, facebook, instagram ??
Fotografij­e: profimedia.rs, facebook, instagram
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia