Alo!

Noleta se ponovo plaše

-

Nije mogao da bude zauvek prvi, uprkos svim našim željama. Morao je da dođe i taj dan kada će sići s trona, na šta su neki reagovali normalno, a drugi teorijama zavere od toga jede li meso do toga šta drži oko vrata.

P a to je naš Đoković, kad kažem naš, mislim na zemlju Srbiju, i takvog nikada pre nismo imali, a verovatno i nećemo u narednih 100 godina. Što se mene tiče, može da jede i nosi šta god hoće, milion puta je „zaslužio“to pravo da mu se niko ne meša u život.

S ada, srećom, nije mogao ni zauvek da „bude u padu forme“, uprkos željama svih drugih tenisera na ATP turu i njihovim navijačima.

N ovak Đoković se vratio u život u Istbornu, eto čisto da pokaže svima kako nije zaboravio da podiže pehare.

I reakcije nisu izostale, odmah se oglasio Vilander, koji ga je dobronamer­no posavetova­o da se malo povuče nakon Vimbldona.

I sto savetujem i Matsa, slobodno nek odmori jedno godinu dana od komentaris­anja, čisto da ga se uželimo, jer ovako je mnogo počeo da se ponavlja.

Č injenica je da su Novaka ponovo počeli da se plaše, kao da su pomislili da se srpski teniser nikada više neće vratiti na tron, koji sada ponovo merka. I Novak nije više sam u boksu, tu su sada pored Agasija i Mario Ančić. Imena za respekt, više nego dovoljno teška za novo osvajanje Vimbldona. Mnogi kažu da nije favorit, ali, iskreno, to Novaku verovatno i odgovara, jer je uvek bio najbolji kada su najviše sumnjali u njega. Samo hrabro, Nole, i šta god uradiš, i koji god budeš na ATP listi, za nas ćeš uvek biti najbolji.

 ??  ??
 ??  ?? Veljko Nestorović novinar
Veljko Nestorović novinar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia