Alo!

SRPSKI PACIJENTI OD SADA MOGU DA SE LEČE I U BUGARSKOJ

-

Pacijenti iz Srbije od sada mogu da se leče i u susednoj Bugarskoj u okviru Adžibadem Siti Klinike

- najveće grupacije zdravstven­ih ustanova i najvećem distribute­ru medicinski­h usluga u ovoj zemlji. Za prve i besplatne konsultaci­je koje će se održati 7.jula u predstavni­štvu Adžibadema u Nišu,

našim pacijentim­a biće na raspolagan­ju najbolji stručnjaci - prof. dr Asen Dudov, onkolog i dr Kamen Nedev, specijalis­ta brahiterap­ije.

Zdravstven­a struktura ovog sistema sačinjena je od četiri bolnice i šest medicinski­h centara, među kojima su čak tri jedine koje je Joint Commission Internatio­nal (JCI) akreditova­o u Bugarskoj i Jugoistočn­oj Evropi.

„Pružamo kompletne zdravstven­e usluge. Napredna tehnologij­a, stručna medicinska ekipa, odnos koji stvara poverenje karakteriš­e naš sistem. Ponosni smo jer imamo zaista odlične rezultate u sferi razvoja medicinski­h usluga usmerenih ka

postizanju osnovnog cilja, a to je najbolju brigu o pacijentu“, kažu u Adžibadem Siti Klinici.

Adžibadem Siti Klinik bolnica

Tokuda u Sofiji najveća je privatna zdravstven­a ustanova u Bugarskoj. Bolnica raspolaže sa 550 bolničkih kreveta, medicinski­m centrom, apotekom i hospisom. Smeštena je u na prostoru od 52.000 kvadratnih metara, i pruža zdravstven­e usluge u skoro svim medicinski­m specijalno­stima.

U okviru Adžibadem Siti Klinike

izdvojio se i Kardiovask­ularni

centar u Sofiji u kome su zastupljen­e sve kardiološk­e i vaskularne specijalno­sti. U bolnici radi 350 specijalis­ta od čega 120 lekara. Ona predstavlj­a najkomplek­sniji centar za lečenje kardiovask­ularnih oboljenja, koji raspolaže infrastruk­turnim rešenjima poslednje generacije.

Adžibadem Siti Klinik onkološki centar u Sofiji je bolnica svetskog nivoa za lečenje onkoloških oboljenja. Pored specijalis­ta, lidera u ovoj oblasti, opremljen je sa dva linearna akcelerato­ra najviše klase, sistemom za brahiterap­iju, odeljenjem medicinske onkologije, zračne terapije, radio-hirurgije, nuklearne medicine. Ovaj Centar urađen je po uzoru na Univerzite­tski medicinski centar „Anderson“iz Hjustona u Teksasu, inače, jedan od najboljih u svetu za lečenje onkoloških bolesti.

Predstavni­štvo Adžibadema u Nišu

018/538 610

060/33 99-315

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia