Alo!

Jovanov: Saša je egomanijak!

„Saša Janković je jedan egomanijak koji očigledno misli da se i Zemlja zbog njega okreće, da Sunce zbog njega sija”, kaže Milenko Jovanov

-

Saša Janković, predsednik Pokreta slobodnih građana, potvrdio je da 11. jula ide u Srebrenicu kako bi odao počast žrtvama, ali naveo i da ima saznanja o mogućim incidentim­a koje bi zbog njega izazvala vlast u Srbiji?!

- Dobio sam poziv i uprkos ovim neprijatno­stima, koji sasvim sigurno nemaju veze sa organizato­rom, otići ću u Srebrenicu da izrazim poštovanje prema žrtvama i preživelim članovima njihovih porodica. Postoje saznanja da vlasti u Srbiji i sada planiraju da iskoriste moj odlazak u Srebrenicu da bi napravile neki incident. Jednostavn­o, oni ne mogu da podnesu da to bude sve u redu. Ne bi me čudilo da se sve to iskoristit­i da se inscenira bilo kakav incident. To mi je najteže, zato što od sve muke, umesto barem da na taj dan pažnja bude usmerena prema žrtvama i porodicama, neki ljudi jednostavn­o ne mogu da pobegnu od sebe i svoje ekscentrič­nosti - kazao je Janković za „Al Džaziru“.

Komentariš­ući ovu izjavu, potpredsed­nik SNS-a Milenko Jovanov za „Alo!“kaže da je „Janković ovaj put bolesnim lažima prevazišao sam sebe”.

- Saša Janković je jedan egomanijak koji

očigledno misli da se i Zemlja zbog njega okreće, da Sunce zbog njega sija, da ceo univerzum samo zbog njega postoji. Svašta se od njega može očekivati, ali je ovog puta bolesnim lažima prevazišao sam sebe i sve dosadašnje budalaštin­e koje je izneo. Kome je on tema u ovoj zemlji? Koga uopšte briga za njega? Pa od njega su i oni koji su ga do juče podržavali pobegli glavom bez obzira! - kaže Jovanov.

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović kaže da ga ne bi iznenadilo da Janković sam dogovori neki incident sa određenim stranim službama kako bi od sebe napravio žrtvu.

- Očigledno je da Janković u saradnji sa određenim stranim službama koje ne žele dobro ovoj zemlji priprema da, kao, na njega neko izvrši neki atentat i da se na taj način naša zemlja nagrdi i ocrni. A Janković me podseća i na “Belu lađu“i Srećka Šojića sa onim čuvenim što stalno ponavlja kako će na njega da bude izvršen atentat. Janković je dao nekoliko neverovatn­ih izjava o Srebrenici, posebno kada je pljuvao EU i Rusku Federaciju, a nije dao nikakav kritički osvrt na politiku Amerike. Očigledno je da radi za britanski, odnosno anglosakso­nski interes i verujem da on možda sa njima dogovara neki incident i da on ispadne žrtva - kaže Đukanović. J. Đondović

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia