Alo!

SA SOBOM U SMRT!

-

uvukla najbolju drugaricu. Ona je pala pod njen uticaj i krenula je za njom da se ubije skokom sa Pančevačko­g mosta. Nažalost, indukovana me u lokalu, ali ništa nisu čuli! Tek pred kraj radnog vremena, kada su videli da se Đorđe nervozno šeta po kući, otišli su da provere šta se dešava i videli da su mu ruke krvave! Odmah su pozvali policiju - navodi meštanin ovog sela.

Policija je posle privođenja Šovljansko­g potvrdila da je on psihički bolesnik i da je ranije lečen na psihijatri­ji.

- Tanja je kod Đorđa boravila kao kućepazite­lj. Kuvala mu je, spremala po kući i brinula da redovno pije lekove. On je pekaru devojka je izgubila život u talasima reke. Problem drugarice je suviše primila k srcu kao svoj! - kaže psiholog i dodaje da je kao školski nasledio od oca. Posle očeve smrti je sam živeo u kući. To je klasična seoska pekara, u kojoj se samo izjutra prodaje hleb. Đorđa dugo nismo viđali, nigde nije išao, niti je izlazio iz kuće. Čuli smo da je ta žena iz Titela, ali je nismo poznavali. Prihvatila je zbog posla da stanuje kod njega u kući, da ne bi morala svakog dana da putuje kaže jedan od komšija osumnjičen­og.

Meštani iz ulice Petra Drapšina kažu da su vest o hapšenju saznali iz medija. psiholog imao slučaj samopovređ­ivanja zbog ljubavnog problema.

- Dve drugarice su isekle vene žiletom, jer je jedna od njih imala ljubavni problem! To smo prepoznali kao apel za pomoć i spasli decu. Postoje i indukovane psihoze, pri kojima partner koji je oboleo može da “uvuče” svog partnera da i on “oboli“. Tek kada ih u bolnici razdvoje, tačno se vidi ko je od njih dvoje zaista bolestan! ističe dr Čolaković. S. Dž. S.

- Nisam videla policiju, niti sam išta čula. Imam bolesnog oca i zbog toga i sama retko izlazim iz kuće. Đorđa sam slabo poznavala. Znala sam samo da živi sam. Eto, komšije smo, a nisam znala da ima kućnu pomoćnicu - rekla nam je komšinica uhapšenog.

Đorđu Šovljansko­m je određen pritvor do 48 sati. On se sumnjiči za krivično delo ubistva u pokušaju. Posle saslušanja u tužilaštvu biće odlučeno da li će biti zadržan u pritvoru ili će biti upućen na lečenje.

 ??  ?? Uhapšen u svojoj kući nakon zločina koji je uradio
Uhapšen u svojoj kući nakon zločina koji je uradio
 ??  ?? Otišli u grob za sinom: Momčilo i Slavica
Otišli u grob za sinom: Momčilo i Slavica

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia