Alo!

Volim seks i ne stidim se toga

- Redakcija@alo.rs

Piše: FILIP JOVANOVIć Učesnica „Parova” Mirela Lapanović stavila je tačku na vezu dugu četrnaset godina sa Andrejom Laharnahom, sa kojim ima sina. Ona je njega prevarila u rijalitiju sa

Milutinom Radosavlje­vićem

Milijem.

- Žao mi je što sam

Andreja povredila. Ja ga na jedan način volim, on je

14 godina bio moja ljubav. Nikada ništa loše ne bih rekla o njemu, niti ću ikada reći. Želim mu svu sreću u životu i verujem da će je naći. On je mnogo dobar čovek i otac mog deteta - rekla je za „Alo!” Mirela, koja je spakovala kofere i napustila svog nevenčanog supruga po izlasku iz rijalitija.

- Otišla sam iz kuće. Vraćam se za Sloveniju. Da budem sa mlađim sinom, jer je stariji na moru sa ocem - dodala je Mirela.

Svi se sećaju famozne večeri kada je Mili nasrnuo na nju dok je ona bila pijana, ali Mirela tvrdi da seksa nije bilo.

- Tada nije bilo seksa i to tvrdim. Stojim iza toga - kaže Mirela, a onda dodaje:

- Seksa je bilo tek za našu prvu bračnu noć. Nisam neko

ko se krije i govori da seksa nema. Ja sam žena koja je seksualno biće, koja voli seks, koja ne glumi da nema seks kada je u rijalitiju. To neki rade u WC-u, kriju se.

Ona dodaje da se ipak kaje zbog svega što se izdešavalo u rijalitiju.

- Kajem se zbog nekih stvari, jer mi nije bilo potrebno u životu da se na taj način prezentuje­m. Povredila sam mnoge sebi bitne ljude, svoju decu, svog verenika kod kuće, mamu, tatu. Iznerviral­a sam ih. Trebalo je da pričekam za neke stvari... Ta situacija koja se desila kada sam bila pijana, kada sam završila na infuziji i nisam se sećala ničega, rezultiral­a je mnogim stvarima. Međutim, Milutin je tvrdio da ništa nije bilo i ja mu verujem - kaže Mirela.

Ona dodaje da je rijaliti vrlo težak za psihu.

- Mnogo je naporno sve, puno stresa. Ja sam srećna što sam izašla normalna - kaže Mirela i dodaje da je ona Milijeva premija.

- To mi je rekao već. Živećemo zajedno - kaže ona.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia