Alo!

MILICA MANDIĆ posLE prIJEMA KoD ALEKsANDrA VUČIĆA: Velika je čast kad vas predsednik države bodri!

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Milica Mandić i Vanja Stanković, svetske šampionke u tekvondou, zahvalile su se predsednik­u Srbije Aleksandru Vučiću na prijemu i poručile da im mnogo znači podrška države.

- Uvek imam malu tremu na prijemima, velika je to čast. Postigli smo veliki rezultat, dva zlata, sveukupno smo treći na svetu, naš trener je najbolji na svetu i zaista hvala na podršci i lepim rečima. Posebno mi je drago što je presednik pratio naše nastupe, veoma je upućen. Takođe, obećao je da ćemo, kao i do sada, nagradu dobiti u rekordnom roku - izjavila je Mandićeva posle prijema kod predsednik­a Vučića.

Mlada Stankoviće­va takođe nije krila zadovoljst­vo zbog podrške države.

- Velika čast je doživeti ovakav prijem. Doček je bio lep i prijatan, drago mi je što je predsednik rekao da je pratio naše borbe i navijao - rekla je ona.

Dragan Jović, selektor i zvanično najbolji trener ženske selekcije na svetu, istakao je da ne samo tekvondist­i, nego svi srpski sportisti, imaju sjajnu podršku države, da se nagrade isplaćuju u rekordnom roku i dodao da su od predsednik­a Vučića i ministra Vanje Udovičića dobili obećanja koja će omogućiti da se radi još kvalitetni­je i istrajnije.

- Želja nam je da na sledeće Olimpijske igre u Tokiju odemo sa više od dva takmičara, ali hajde da se prvo kvalifikuj­emo, da prvo skočimo, pa da kažemo hop. Uz podršku države za uslove za trening i znanje koje imaju naši treneri, plus kvalitet, imamo veliku šansu da u Tokiju ostvarimo još bolji rezultat nego na igrama u Riju i Londonu, kada smo osvajali po jednu medalju - izjavio je Jović.

Na nedavnom šampionatu sveta u Južnoj Koreji, mlada Vanja Stanković osvojila je prvo istorijsko zlato za Srbiju u kategoriji do 49 kilograma, a potom je Milica Mandić, olimpijska šampionka iz Londona, uzela titulu u kategoriji do 79 kilograma.

 ?? Foto: marKo metlaŠ ?? Burčul, Jović, Udovičić, Stankoviće­va, Mandićeva i Vučić Dogovor kuću gradi: Aleksandar Vučić i
Milica Mandić
Foto: marKo metlaŠ Burčul, Jović, Udovičić, Stankoviće­va, Mandićeva i Vučić Dogovor kuću gradi: Aleksandar Vučić i Milica Mandić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia