Alo!

Jovana oTkrila kako je reaGovala kad je Čula da nosi BliZance

-

tkrila Brena.

Brena inače poput svake majke na ve načine želi da podrži Stefana, a ako zna da ga čeka težak put, ima overenja u njega.

- Stefan ima dobru podlogu. Ima oditeljsku podršku, dobro vaspitaje, dobar je momak, pa ćemo sad amo da ga gurnemo. Neka oseti malo tvrdo, malo meko, kako je to

stvari. Dok ne proba, neće znai. Izabrao je ovaj put, pa neka vidi kako je. Nijedan put nije lak, ali on e momak koji je spreman na sve, pa neka se bori - priča Brena za „Alo!”

dodaje da na njegovim nastupima može da bude gošća.

- Ja bih zaista najviše volela da budem samo gošća na njegovim nastupima i da mu na taj način pružim podršku - rekla nam je pevačica, koja ne brine ni šta će biti sa obožavatel­jkama.

- Neka ga jure devojke, znaće on da se brani - uz osmeh nam je rekla Brena i dodala da nema poseban kriterijum za snajku.

- To nije moja stvar! Mislim da je potrebno mnogo iskustva da bi neko odabrao pravu ili pravog. Meni su rekli za mog muža da je veliki plejboj, a ja tada nisam znala ni šta znači ta reč. Ali pošto nisam imala vremena da stičem iskustvo, onda mi je bio potreban muškarac koji ima dosta iskustva, pa da vidim šta on to sve zna i da naučim ponešto. Tako je i bilo - prisetila se pevačica, koja još oseća posledice pada koji se dogodio na nastupu u Knjaževcu.

- Imam modricu na jednom nezgodnom mestu! Pitali su me momci iz benda da li vežbam te padove, ali zaista nisam pala namerno. Ne znam odakle da me pitaju takvu glupost, pa zar bi iko želeo da padne sa ovom visinom od metar i devedeset i da se prospe po podu - rekla nam je Lepa Brena i onda nam otkrila da je gotovo pala i prilikom spremanja u kući.

- Ovi moji muškarci uvek dobiju rogove kada se ja negde spremam jer to traje sat, sat i po. Idu po kući i samo viču: „Ajde, mama! Ajde, požuri“. E, poslednji put kad sam se spremala sam pala jer su me požurivali i rekla sam da me ubuduće ostave da se spremam koliko treba. Oni uopšte ne znaju kako je nama ženama - požalila nam se Brena na kraju.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia