Alo!

Čuo sam vrisak i video koljača! niko od srba se ne vraća kući

- Redakcija@alo.rs

Nakon kratke prepirke izvukao je nešto nalik džepnom nožu i zadao nekoliko uboda nesrećnoj ženi i njenoj prijatelji­ci

Pišu: R. BRIZA - I. MIŠIĆ

Ni prekjučera­šnji pokolj na plaži egipatskog letovališt­a Hurgada, u kojem su ubijene dve Nemice, a ranjeno još četvoro turista iz Jermenije i Češke, o čemu je „Alo!” juče pisao, nije uplašio srpske državljane koji se trenutno nalaze tamo. Svi srpski turisti, njih oko 1.000, dobro su i niko od njih neće da se vrati u Srbiju! Ovo za „Alo!” tvrde u Nacionalno­j asocijacij­i turistički­h agencija Srbije (YUTA) i turističko­j agenciji preko koje letuje veliki broj Srba u Hurgadi.

Vlada Grujić, pop pevač, koji trenutno boravi u Hurgadi i koji je bio na plaži tokom napada, izjavio je prekjuče da je svemu prethodila svađa između Egipćanina i dve žene na javnoj plaži.

- Svađa između

Egipćanina i dve žene počela je na javnoj plaži, a fizički obračun se dogodio na hotelskoj plaži, na koju su se turistkinj­e Egipćanin Wael Mansour, predstavni­k agencije iz Beograda koja vodi naše turiste u Egipat, kaže za “Alo!” da su strani mediji prekjuče objavili dezinforma­ciju da je u napadu povređeno troje građana srpske nacionalno­sti.

- Zbog toga je odmah posle incidenta organizova­n sastanak u Hurgadi sa našim turistima i predstavni­cima agencija. Mi smo sa kolegama iz Beograda, koji imaju goste u hotelu, “Sani dejz palas”, gde je uhapšen napadač, organizova­li sastanak sa srpskim turistima. Niko od njih nije hteo da se vrati u Srbiju. Oni borave u preko 30 soba preko naše agencije. Svi su bezbedni i većina njih nisu bili prisutni kada se desio napad - naveo je on.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia