Alo!

Mariću, dođi da PEČEMO VOLA!

jedino „Uživam u prirodi, spavam napolju i što mi nedostaje su razgovori s Milomirom”, rekla nam je zvezda rijalitija „Parovi”

- Piše: NIKOLA ŽUNIĆ nikola.žunić@alo.rs

Rijaliti zvezda Ilija Grahovac, u narodu poznat kao Zmaj od Šipova, i ove godine će učestvovat­i na koridi u Bosni i Hercegovin­i, a kako kaže, najveća želja mu je da ga poseti njegov veliki prijatelj Milomir Marić, glavni urednik Televizije „Hepi”. Zmaj je

Marića pozvao na svoj ranč da odmori dušu i da uživa, ali i da zajedno ispeku vola na ražnju.

- Marić mi mnogo nedostaje i hoću da mu pokažem ovu lepotu u kojoj živim. Nama dvojici nikad ne može da bude dosadno, imaćemo o čemu da pričamo rekao nam je čovek koji je obeležio rijaliti „Parovi”, ali ipak više voli da boravi u prirodi nego u luksuznoj vili u Zemunu.

- Planina je raj u kojem radim, uživam i odmaram. Spavam napolju

u svežini uz zvukove šumskih ptica, žubor planinskih potoka, okružen mirisom trava i pokošenog sena, a hranim se čistom i zdravom hranom, što mi daje snagu i puni baterije. Vrućine mi ne smetaju, jer sam ja zmaj koga je priroda stvorila za život gorštaka, koji može sve da izdrži - započinje priču za „Alo!” Ilija Grahovac i dodaje:

- Jedino što mi smeta su medvedi i lopovi koji mi noću napadaju i ubijaju stoku i sa kojima vodim pravi rat. Susreti sa medvedima oči u oči vrlo su česti, a lopovi noću specijalni­m oružjem i vozilima ubijaju i kradu mi stoku. Poslednjih dana njima su se pridružili i vukovi, pa imam velike štete kaže Zmaj, koji svoj ranč obilazi na belom konju. A kad „umiri” medvede, vukove i lopove, Zmaj kreće u noćni život.

U svečanom odelu seda u svoj „audi” i stigne da obiđe sve kafiće.

- Moram umornu dušu da okrepim. Obiđem kafiće u kojima me svi rado vide i dočekaju. Tu se nađem sa mojim prijatelji­ma, ženama i uz muziku se provodimo. Pojedemo dobru jagnjetinu i zalijemo domaćom šljivovico­m i vinom - kaže Zmaj od Šipova, koji često sa planine stigne u Banjaluku da obiđe stare i nove ljubavi.

Zmaj voli žene, ali i žene vole Zmaja. Kad se nedavno pojavio usred Banjaluke, žene su ga grlile, ljubile i sa njim se slikale u prisustvu muževa. A gde se Zmaj pojavi, tu su muzičari, pesma, a onda i obavezni Zmajev šou - i smeh do suza.

 ??  ??
 ??  ?? Dolazi da juri medvede sa Zmajem:
Milomir Marić
Dolazi da juri medvede sa Zmajem: Milomir Marić
 ??  ?? Ćana
Ćana
 ??  ?? Bora Drljača
Bora Drljača
 ??  ?? Era Ojdanić
Era Ojdanić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia