Alo!

„Hondina” porno-odiseja

- Piše: J. MARKOVIć redakcija@alo.rs

Zanimljiva priča stiže iz Amerike, a verujemo da je najviše osmeha izmamila upravo roditeljim­a.

Više nije nikakva novost da se sa svakim novim modelom automobili pretvaraju u multimedij­alne uređaje. U tom nezaustavl­jivom pohodu proizvođač­i automobila nisu imuni na greške, koje su, na našu sreću, i dalje benigne.

Jedna takva epizoda koja nas je nasmejala dolazi iz „Hondine“centrale u Sjedinjeni­m Američkim Državama. Naime, „Honda“je u maju širom SAD lansirala novu generaciju porodičnog mini-volumena - „honda odisej“, ukupno najprodava­nijeg modela

u klasi na američkom tlu. Osim mnoštvom novotarija, pohvalili su se i ugrađenim 4G/LTE prenosom podataka, koji, pazite sad, između ostalog možete koristiti za gledanje lokalnog kablovskog kanala „Epiks“, koji je poznat po emitovanju filmova za odrasle. Tako su američki klinci dok se voze na zadnjim sedištima s pogledom na ugrađene ekrane mogli da izaberu naslove iz ponude - „Gladiator Eroticus”, „Kinky Kong” ili „Lord of the G-Strings”.

Budimo precizniji, mogli su do pre nekoliko dana, dok ekipa poslovnog magazina „Forbs“, na užas „Hondinog“PR sektora, nije otkrila ovaj propust. Naravno, usluga je trenutno suspendova­na uz izvinjenje kupcima i obilno posipanje pepelom svih u lancu zaduženih za multimedij­alni fijasko. U „Hondi“i „Epixu“niko ne zna kako je nastao ovaj previd, stoga će ovaj mali seks-skandal ostati misterija.

Baš kao što će misterija ostati i činjenica da baš niko od 5.000 novih kupaca „honde odisej“u zadnja dva meseca nije uložio prigovor na ovu neobičnu uslugu. Još jedan dokaz kako seks sve

prodaje.

grešku su otkrili novinari, kupcima nije smetalo

 ??  ?? Mališani imaju zanimljiv izbor
Mama, može li ona igrica sa šest
šveđanki?
Mališani imaju zanimljiv izbor Mama, može li ona igrica sa šest šveđanki?
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia