Alo!

aDem Poslao DrUGa Da motri na mene!

- Piše: S. ZELEMBABA ime.prezime@alo.rs

Srpska manekenka Sofija Milošević pauzu od profesiona­lnih obaveza iskoristil­a je da dođe u rodni grad, ali je na sve javne događaje zgodna devojka fudbalera Adema Ljajića išla - sama. Naime, Sofiju smo sreli na proslavi godišnjice jednog magazina, ali joj društvo nije pravio napadač fudbalskog kluba Torino.

- Adem je u Italiji, gde je sa svojim timom otišao na pripreme. Leto je doba kada je najzauzeti­ji, a tada je vredniji nego ja. A i da je ovde, ne verujem da bi išao sa mnom, jer ne voli da se eksponira - rekla nam je Sofija na početku razgovora.

Međutim, iako Adem ne voli da se javno eksponira, ipak mu je veoma važno sa kim Sofija provodi vreme kada nisu zajedno.

- Tu sam sa drugom, koji me čuva. Njemu Adem veruje da će da me sačuva - rekla nam je Sofija kroz šalu i dodala da u njihovoj vezi nema mesta za treće osobe.

Naime, na pitanje kako reaguje kada u novinama vidi fotografij­u dragog u društvu druge devojke Sofija odgovara:

- To se ne dešava, ja sam jedina mačka tu.

Međutim, nije bilo tako na početku njihove veze. Naime, lepa manekenka i srpski fudbaler otpočeli su turbulentn­u romansu krajem 2015. godine, a vezu su, u početku, krili od javnosti. Međutim, emocije nisu uspeli da sakriju, kao ni želju da svaki slobodan trenutak provedu zajedno. Tako je u prvim mesecima romanse Sofija, koja godinama živi i radi u Americi, često dolazila u Italiju, gde Ljajić igra, i bodrila ga sa tribina, a zajedničke fotografij­e Miloševiće­va je često objaviljiv­ala na

Instagramu.

Međutim, već na jesen naredne godine Ljajić je ostavio Sofiju i nakon dva meseca našao je novu devojku. Ipak, ta romansa nije uspela, a fudbaler se veoma brzo vratio u zagrljaj zgodne Sofije.

 ??  ?? U sigurnim rukama: Sofija Milošević
otišao na „Adem je u Italiji, gde je sa svojim timom
sa mnom” A i da je ovde, ne verujem da bi išao pripreme.
Zaljubljen­i: Adem i Sofija leto je doba kada je ljajić najvrednij­i, a drugu veruje da će me sačuvati
U sigurnim rukama: Sofija Milošević otišao na „Adem je u Italiji, gde je sa svojim timom sa mnom” A i da je ovde, ne verujem da bi išao pripreme. Zaljubljen­i: Adem i Sofija leto je doba kada je ljajić najvrednij­i, a drugu veruje da će me sačuvati
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia