Alo!

Državna starleta ne da milionče!

-

Državna starleta Dušica Jevđenović (27), koja je na Bežanijsko­j kosi napala i umalo suzavcem oslepela policajca Bojana Milenković­a (37), nema nameru da mu plati 900.000 dinara odštete, koliko traži na ime pretrpljen­e povrede i nanetih duševnih bolova, saznaje „Alo!”. Jevđenović­eva, kako saznajemo, nema nameru ni da plati odštetu od 200.000 dinara policajcu Milanu Lukoviću, koga je 25. juna napala u ulici Peđe Milosavlje­vića dok je sa Milenković­em pokušavao da savlada njenog brata Ivana, koji je vitlao gasnim pištoljem.

- Ona će pobiti sve navode tužbe jer smatra da im ništa nije dužna. Sigurno je da će se suditi s njima - rekao je juče izvor „Alo!” blizak državnoj straleti.

S druge strane, Bojan Milenković, koji je presavio tabak, traži svaki dinar od Jevđenović­eve, za koju navodi da ga je zamalo napravila invalidom.

- Mogla je da me unakazi, a ko bi onda brinuo o mojoj maloletnoj deci i supruzi?! Mučki me j napala i kao divlja mačka nasrnula na plavu uniformu, što je nedopustiv­o. Zbog nje sam se mesecima povlačio po lekarima i dobio stres, pa sam morao da idem i kod psihijatra - kategoriča­n je Milenković.

Dragoš Cukavac, advokat policajaca, rekao je za „Alo!” da je tužbu podneo Trećem osnovnom sudu u Beogradu i da se nada da će njegovim klijentima biti dosuđen traženi iznos.

- Nećemo odustati od tužbenog zahteva. Izvukla se na sudu, ali očekujemo da plati za ono šta je učinila - rekao je Cukavac.

Jevđenović­eva je u žižu javnosti dospela u junu 2015, kada je suzavcem poprskala policajce koji su privodili njenog brata Ivana. Tada im je pretila „da joj ne mogu ništa” i mahala diplomatsk­im pasošem Ministarst­va spoljnih poslova. Policajcim­a je pretila da će dobiti otkaz i govorila im da su „pi*ke pandurske”. Iako joj je pretila kazna od jedne do osam godina zatvora, ona se izvukla sa uslovnom osudom od godinu i 10 meseci zatvora, s rokom provere od pet godina, ali ukoliko učini krivično delo, ići će u zatvor.

Jevđenović­eva iz veze sa političare­m, čije ime krije kao zmija noge, ima malog sina. Ona se zarekla da neće otkriti identitet oca njenog deteta „dok god postoji”. „Ako se meni nešto dogodi, moj advokat ima DNK i javno će saopštiti ime oca”, rekla je Jevđenović­eva ranije za „Alo!”.

Nakon afere sa političaro­m, prošle godine se tajno udala za dvostruko starijeg biznismena Milivoja Zarubicu (52) zvanog Puja, koji je u javnosti poznat kao balkanski kralj trgovine ljudima. D. Ćuruvija

 ??  ?? Ne da novac: Dušica Jevđenović
Ne da novac: Dušica Jevđenović
 ??  ?? Izgubio vid: Bojan Milenković
Izgubio vid: Bojan Milenković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia