Alo!

OVIĆ A, EJ!

-

017.

www.alo.rs Dara Bubamara je pak ovako prokomenta­risala reči koje je Glogovac uputio na njen račun: - Iznenađena sam ovim, ali ja o njemu neću reći ništa ružno. Jako ga volim, cenim i poštujem kao glumca.

ce - rekao je dobitnik brojnih mačkih nagrada, između osta„Zlatne arene“u Puli, i osvrse na konstataci­ju novinarke are Nikčević da takvo poreje deluje deprimiraj­uće:

Ne, nije deprimiraj­uće... To je nost: gomilanje slika koje su teklih decenija dominantno ploatisane. Kako od medija, o i od države i političara. Ceca imbol vremena, junak našeg a. Ona je srpska majka, ej! ao je on. logovac je dodao da ne zna taj naziv znači i dodao:

Samo znam da je ta ginekolove­oma interesant­na. Možda u bilo i nekog masovnog sinja, pa otud „srpska majka“? Ili je reč o nečemu drugom? Ko to zna?! Ipak, ponavljam: ta osoba je tek posledica višedeceni­jskog konstantno­g bombardova­nja društva trešom, neukusom i nemoralom.

Glogovac se nije zaustavio samo na udovici Željka Ražnatović­a Arkana, već je prozvao i njenu koleginicu Daru Bubamaru.

- Po tome gde i kome novac ide lako možete zaključiti u kakvom društvu živimo, za koje se vrednosti zalažemo, šta se ceni. A ceni se Dara Bubamara, je*iga! Ona napuni koju god hoće halu kad god poželi. I puna je love! Verovatno ima i neke dodatne aktivnosti, ali bože moj. Ovo je svet silikonski­h sisa i dupeta. U njemu je Dara Bubamara zakon, ne ja - zaključio je Glogovac.

U želji da dobijemo komentar na ove izjave, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Cecom, ali u tome nismo uspeli.

 ??  ?? Na meti: Ceca Ražnatović
Na meti: Ceca Ražnatović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia