Alo!

SUDItE MI sAMo ZAto Što sAM KrIstIJANo roNALDo!

- Piše: D. BOŠKOV dejan.boskov@alo.rs

Zavesa je spuštena na Svetsko prvenstvo u vaterpolu. Hrvatska je šampion, Mađari su poraženi u finalu, a naši „delfini” su se u Srbiju, i to autobusom, vratili sa bronzom oko vrata. Figurativn­o, pošto zvanično najbolji vaterpolis­ta sveta Filip Filipović nije želeo da nosi to odličje ni tokom svečane ceremonije.

I posle prospavani­h noći, Fića ne krije da je veoma ljut na čelne ljude FINA zbog suđenja i događanja na ovom prvenstvu. O tome koliko je frusturan načinom na koji je tretirana Srbija u svetu ovog sporta, kapiten naše reprezenta­cije je govrio za magazin „Swimming World”.

- Turnir u Mađarskoj nam je pokazao ono što smo znali - da smo sami i da moramo da se borimo ne samo protiv protivnika kakva ludnica u madridu! kristijano ronaldo se juče pojavio pred sudom u Španiji zbog optužbi da je oštetio tu državu za 14,7 miliona evra na ime neplaćenog poreza.

Šta je tačno portugalac pričao u sudnici, ostaće tajna, pošto je suđenje bilo zatvoreno za javnost. Iako je bilo očekivano, a prema informacij­ama sa Iberijskog već i protiv sudija - ponovio je

Filpović ono što je rekao u subotu posle meča za treće mesto.

Filipe, ali sudili su manje-više isti ljudi koji su delili pravdu i na turnirima koje ste osvajali u poslednje četiri godine?

- Kao što vidite, mi tim nismo promenili. Nismo promenili ni pristup. Neko se potrudio da promeni mentalitet sudija. Znam da je Srbija svima dosadila. Osvajali smo sve i poluostrva, čak 215 novinarski­h ekipa je čekalo ispred suda, a ronaldo se nije obratio javnosti, već je pobegao od javnosti na zadnji izlaz. Ipak, prema informacij­ama pojedinih medija, kristijano je bio ljut tokom saslušanja. novak Đoković više nije među četiri najbolja tenisera na aTp listi! našeg igrača pretekao je Sten Vavrinka, pošto je noletu oduzeto 1.000 bodova koje je prošle godine u ovo vreme osvojio na rodžers kupu. Ispred njega sada su i endi mari (prvi), rafale nadal (drugi) i rodžer Federer. novak će nastaviti sa padom na aTp listi zbog odluke da do kraja godine ne igra na turnirima zbog hronične povrede lakta. naravno, rekao je da nije kriv za navodnu utaju poreza. - Da se ne zovem kristijano ronaldo, ne bih bio pred sudom - navodno je rekla zvezda reala.

Injaki Tores, čovek koji se nalazi na čelu fudbalerov­og pr tima, obećao je saopštenje u kojem će ronaldo izneti svoje impresije posle svedočenja.

 ??  ?? Besan na sudije, organizaci­ju i čelnike FINA: Filip Filipović Kiseli osmeh sve govori: Pozdrav Filipa
i sudija
Besan na sudije, organizaci­ju i čelnike FINA: Filip Filipović Kiseli osmeh sve govori: Pozdrav Filipa i sudija
 ??  ?? Čak 215 novinarski­h ekipa čekalo je Kristijano­vo obraćanje
“Nisam kriv”: Kristijano Ronaldo
Čak 215 novinarski­h ekipa čekalo je Kristijano­vo obraćanje “Nisam kriv”: Kristijano Ronaldo
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia