Alo!

HIRURG UZEo 100 €!

-

stavljen zbog lažnog prijavljiv­anja i traženo je ukidanje pritvora. Protiv devojke će najverovat­nije biti pokrenuti postupak za lažno prijavljiv­anje - kažu u zaječarsko­m tužilaštvu.

Kako smo pisali, zaječarska policija je 30. jula uhapsila Lazara zbog postojanja osnovane sumnje da je Anu prebio, silovao i više od 30 puta ugrizao po celom telu. Devojka je u prijavi navela da je silovana u subotu, 29. jula, na dan kada je u selu bio veliki sabor. Navela je da se sve odigralo u kući Lazarevog dede u Grljanu.

- Po priči koju je tada ispričala, mladić je počeo da je bije, cepa joj odeću i ujeda. Ona je navodno pokušala da se odbrani, ali nije uspela da mu se odupre, jer je fizički jači od nje. Mladić je policajcim­a koji su ga privodili tvrdio da devojku nije ni pipnuo. Na saslušanju u tužilaštvu takođe je negirao krivicu. Istraga je odmah nastavljen­a, pa je tužilaštvo saslušalo i devojku - navodi naš sagovornik.

U selu Grljan pukla je velika bruka posle Lazarevog hapšenja.

Meštani su ispričali da Lazarevu porodicu prati zlo. Prema navodima jednog meštanina, Lazarev otac Branislav je pre 16 godina u Beogradu, navodno, ubio cimera Marija Mavrinca udarcem pesnicom.

- Malog Lazara nismo često viđali u selu. Ne znamo da li je bio u Zaječaru ili možda kod oca u Rusiji. Često je dolazio kod babe po majci u Grljan. Čuo sam da je

njegov deda pre nekoliko godina navodno zgazio čoveka u Zaječaru. Nesrećnik je umro od povreda, a pričalo se da je tobože Lazar vozio i da je deda preuzeo krivicu da unuk ne bi odgovarao - ispričao je jedan meštanin Grljana.

Više tužilaštvo u Zaječaru će posle prikupljan­ja izveštaja lekara i saslušanja svedoka odlučiti da li će protiv devojke pokrenuti istragu.

 ??  ?? Policija uhapsila momka ni krivog ni dužnog
Policija uhapsila momka ni krivog ni dužnog

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia