Alo!

Ro od moždanog udara!

-

se našle na plaži, kao i lekar iz Engleske, koji je tu na odmoru. Ekipa Hitne pomoći pokušavala je da ga oživi skoro ceo sat.

Lukina majka Jelena potvrdila je za medije da je dobila medicinski nalaz u kojem se navodi da da je do utapanja došlo zbog izliva krvi u mozak.

- Luka je, tvrde lekari, imao izliv krvi u mozak. Zbog toga je izgubio svest i potonuo. On je rođen na ostrvu, plivao je od druge godine - u Dunavu, u okeanu, moru... Bio je aktivni sportista, stalno je vreme provodio na košu, biciklu. Svakog meseca je imao redovne preglede. Zašto on? Ne mogu da verujem da mog deteta više nema - jecajući je za medije rekla neutešna majka Jelena.

Ona je za medije rekla da se njen prvenac bavio sportom, baš poput oca,

Policija u Boru uhapsila je Z. M. (47), hirurga u Opštoj bolnici u Boru, zbog sumnje da je primio mito od 100 evra. - Porodica jedne starije žene je došla u policiju i kazala nam da im je lekar tražio mito od 100 evra da „malo bolje pazi na pacijenta” - kaže naš izvor.

- Reč je, inače, o pacijentki­nji u ozbiljnim godinama, čije je lečenje bilo krajnje neizvesno - dodaje izvor. Po rečima našeg sagovornik­a, Z. M. je tražio da mu se porodica novac donese u njegov stan.

- Posle konsultaci­ja s tužilaštvo­m, u kovertu je stavljen obeležen novac, koji je jedan od članova

porodice doneo u lekarov stan čuvenog odbojkaša Markosa Milinković­a.

Luka, koji je trenirao odbojku u OK Vojvodina, bio je jak, energičan, pun života. Njegovi najbliži, prijatelji i rodbina, svi su došli u Hrvatsku.

- Sad moramo da čekamo zbog procedure u ambasadi. Ne idem kući bez svog deteta - očajna je majka.

Lukin otac Markos živi u Argentini, gde mu je i javljeno za tragediju, pa je odmah krenuo u Hrvatsku. Vest o nesreći poput bombe je odjeknula i šokirala sve koji su poznavali mladog sportistu. E. S. - nastavlja naš sagovornik.

- Sve su, međutim, pratile naše ekipe. Kada je lekar uzeo koverat, policajci, koji su sve to pratili, lišili su ga slobode. Postoji sumnja da ovo nije prvi put da je Z. M. dodatno „naplaćivao” svoj rad, ali to tek treba da se dokaže - dodaju u policiji. S. Z. B.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia