Alo!

Planirali zajednički život

-

Vrećo je sredinom maja najavio venčanje sa muškarcem iz Beograda. - Rekao sam da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije. Moja ljubav uskoro dolazi po mene, već sledećeg meseca se selimo u naš dom. Moj partner je kupio kuću za nas i veoma se radujemo novom životu - napisao je tada Božo na Fejsbuku uz fotografij­u poklona koji je dobio od tadašnjeg

partnera.

- Desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i gnušao. Pre nego što sam počeo da živim s dečkom, shvatio sam da mi smetaju neke stvari, prosto se nešto nije uklapalo. Sve to mi je stvaralo nemir - ispričao je Vrećo u obraćanju javnosti i onda objasnio da je preduzeo sve mere kako bi saznao ko je čovek sa kojim treba da počne da živi.

- Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsk­u firmu i pratio je mog dečka izvesno vreme. Saznali smo da je vodio dvostruki život i da me je sve vreme varao i lagao. Izgubio sam veru u ljubav, a

i ne zna s kim živi ili se pravi da ne zna, ali ja ne mogu tako, a nemojte ni vi - napisao je na društvenim mrežama emotivno skrhani Vrećo i dodao da jedinu utehu nalazi u podršci majke i sestre.

- Da znate da sam dobro i da sam jak, svašta sam preživeo u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me je moglo još više povrediti i koštati zdravlja, koje moram čuvati iznad svega - zaključio je za kraj Vrećo, ali je onda nekoliko sati kasnije izbrisao sve postove u vezi sa prevarom.

Inače, sarajevski umetnik Božo Vrećo je široj publici poznat kao izvođač sevdalinki, autentično­g vokalnog i scenskog izraza. Vrećo već godinama nastupa u ženskoj odeći, zbog čega ga mnogi porede sa Končitom Vurst.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia