Alo!

Starleta dobila prsten oD 20.000 EVRa!

-

Tamara Đurić se proteklog vikenda verila, saznaje „Alo!”. Starleta je isprošena u Budvi, a na ruku joj je sleteo prsten od čak 20.000 evra! Ko je verenik, međutim, još nije poznato, jer ga starleta krije kao zmija noge.

- Tamara je bila baš iznenađena. Dečko joj je priredio divno veče. Odveo ju je na večeru, sve vreme opušteno pričao i baš se nije nadala onome što će uslediti. Kad je naručio šampanjac, ništa nije posumnjala, jer ga svake večeri piju kad izađu. Međutim, kad je konobar doneo piće i prineo joj čašu, imala je šta da vidi. Bilo je kao u filmovima. Tamara je bila oduševljen­a kad je u čaši penušavog vina ugledala skupoceni prsten. Odmah je rekla „da“- priča dobro obavešteni izvor za „Alo!”.

Tamara je priznala javnosti da ima dečka, ali nije želela da priča o njemu. Sve vreme ga čuva od javnosti, a jedino što je dosad o njemu otkrila je da je uspešni biznismen.

- Moj dečko je duhovno bogat čovek, a njegove finansije me ne zanimaju! Svakako je uspešan, ali u njegov bankovni račun nisam zavirivala jer me ne interesuje - istakla je učesnica rijalitija „Farma“u emisiji „Rada sam”.

Tamara nije želela da otkrije identitet muškarca koji je osvojio njeno srce, ali je istakla da slobodno vreme njen partner posvećuje religiji.

- On je dobar čovek i divna osoba, a to je najbitnije. Inače, u slobodno vreme slika ikone - ispričala je popularna starleta, koja je i sama nalazila spas u veri u teškim trenucima koji su sada iza nje.

- Religija me je spasla da ne poludim! Ovo što sam ja uradila sa zadnjicom je samoubistv­o, ali to mi nije bila namera. Božja volja je što sam živa! - rekla je ona.

Tamara je, naime, mesece provela u bolnici zbog komplikaci­ja koje su nastale nakon što je povećala zadnjicu. Šest puta sam operisana, četiri meseca je trajala moja agonija. Preventivn­o sam hospitaliz­ovana. Lekari su još zabrinuti za mene, pa nije naodmet da budem pod njihovim budnim okom zaključila je Tamara. M. A.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia