Alo!

Nemirne grudi nema ko da ljubi!

- Piše: M. A. redakcija@alo.rs

Iako se nakon učešća u „Farmi 6” povukla u medijsku ilegalu, srpska pevačica i rijaliti zvezda Dušica Grabović uspela je da još jednom skrene pažnju na sebe kada se na bazenu pojavila u haljini ispod koje nije nosila gornji deo bikinija i nehotice pokazala intimni deo tela!

Naime, paparaco „Alo!” uspeo je fotografiš­e Dušicu u jednom luksuznom prestoničk­om hotelu, dok je spas od julskih vrelina pokušavala da pronađe na bazenu, i to bez muške pratnje.

Kako to obično biva kada je reč o ovoj pevačici, naš paparaco je imao šta da uslika.

Bivša učesnica rijalitija „Parovi” i

„Farma” na bazen je došla u srebrnoj haljini koja je malo toga prepuštala mašti posmatrača, a kako je tog dana bilo posebno vruće, Grabovićev­a je odmah uskočila u bazen potpuno obučena - ako se to odećom može nazvati!

Trenutak kasnije, bivša uposlenica granične policije na Aerodromu „Nikola Tesla” izašla je iz vode i posetiocim­a bazena, ali i našem paparacu, pokazala šta to krije ispod svoje haljine, koja je prikladnij­a za posetu nekom noćnom klubu nego bazenu. No, kada bi bila prikladna, Dušica sigurno ne bi bila ovako atraktivna!

Međutim, kada se presvukla u žuti ekstravaga­ntni kupaći kostim sa dubokim izrezom na grudima, nije joj pošlo za rukom da zadrži bradavice u kostimu.

Skokom u vodu ponovo je pokušala da se rashladi, ali se čini da ju je plivanje umorilo, te je vreme na bazenu utrošila sunčajući se i pokazujući zategnutu zadnjicu. Sudeći po slikama, bilo je lepo i njoj, ali i muškarcima, koji su uživali u neočekivan­om prizoru!

 ??  ?? Bivšu učesnicu „Farme” i „Parova” uslikali smo na jednom prestoničk­om bazenu dok je pokušavala da obuzda bujno poprsje
Šta to seva? Ono u šta svako
muško zeva! Vežba gluteus
Uvek na ivici: Dušica Grabović
Izvila telo vreteno
Bivšu učesnicu „Farme” i „Parova” uslikali smo na jednom prestoničk­om bazenu dok je pokušavala da obuzda bujno poprsje Šta to seva? Ono u šta svako muško zeva! Vežba gluteus Uvek na ivici: Dušica Grabović Izvila telo vreteno

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia