Alo!

Čuda se dešavaju

- Piše: P. VUKOVIć predrag.vukovic@alo.rs

Pred Partizanom je večeras nemoguća misija - kako nadoknadit­i minus od 1:3 iz Beograda u Atini, u okviru trećeg kola kvalifikac­ija za Ligu šampiona protiv Olimpijako­sa (20.45, RTS 1). Iako su, reklo bi se, mnogi digli ruke od crno-belih za ovu sezonu Lige šampiona (ostaje i dalje šansa za grupnu fazu Lige Evrope), fudbaleri šampiona Srbije poručuju da neće istrčati danas na teren sa belom zastavom.

Trener Miroslav Đukić veruje u čudo i smatra da njegov tim može protiv Olimpijako­sa u revanšu da nadoknadi poraz iz Beograda.

- Partizan je u istoriji pravio mnoga čuda, ako verujete u njih ona su moguća. Treba sanjati da bi se čuda desila. Moramo da stavimo do znanja da želimo samo pobedu, iako je ispred nas ozbiljan rival - rekao je Đukić pred polazak u Atinu na aerodromu Nikola Tesla.

Đukić je dodao da ulogu favorita prepušta Olimpijako­su.

- Opterećenj­e je na njima, dok mi želimo da napravimo pozitivan rezultat. Hoćemo da pobedimo i pokažemo da možemo ravnopravn­o da igramo sa njima - dodao je Đukić. Istog mišljenja su i igrači. - Nismo otišli u Atinu sa belom zastavom. Moramo mnogo bolje da igramo jer želimo pozitivan rezultat. Jedini smo koji verujemo u čuda i ne želimo da se predamo, već da se borimo - rekao je fudbaler crno-belih Bojan Ostojić. Marko Jevtović je kazao da su ciljevi u Partizanu jasni i da će ekipa ići na pobedu protiv Olimpijako­sa.

- Pokušaćemo da ostvarimo što bolji rezultat u Evropi. Nije trebalo da primimo treći gol u Beogradu jer bismo imali više šanse u Atini. Nedostajal­o nam je iskustva u prvoj utakmici - kazao je Jevtović.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia