Alo!

JunKcioner demoKrata preterao S uvredama Kena vređao jevreje i prizivao naciSte!

- Piše: JELENA ĐONDOVIĆ jelena.djondovic@alo.rs

U želji da što oštrije i snažnije kritikuje režim Aleksandra Vučića, Radoslav Milojičić Kena, poslanik DS-a i predsednik IO te stranke, pošteno se obrukao! On je, imajući za cilj da dočara koliko su demokrate “maltretira­ne” od strane vladajućeg SNS-a, uvredio žrtve Holokausta i pokazao elementarn­o nepoznavan­je istorije, čime je, prema rečima naših sagovornik­a, sebe i samu stranku stavio na stub srama. - Ni Jevreji u doba neonacisti­čke Nemačke nisu doživeli takav progon kao što su demokrate za vreme vladavine Aleksandra Vučića. Zoran Đinđić bi bio ponosan na nas koliko smo i šta sve izdržali za ovih šest godina - kazao je bez blama u Leskovcu Radoslav Milojičić Kena, predsednik Izvršnog odbora DS-a.

Borko Stefanović, bivši demokrata i sadašnji lider Levice Srbije, na ovu Keninu izjavu regovao je među prvima nizom tvitova.

- Tako to radi Kena... Vrednosti... Sramota!- napisao je Stefanović i nastavio:

- Valjda će neko iz stranke da mu objasni i to da Jevreje nisu progonili neonacisti, oni su skorašnja pojava. Znam da neće... Šalim se! I to manje-više potvrđuje da je sjajno ako se prestane sa pričom “šta bi Zoran danas radio”. Ne znate - komentaris­ao je Stefanović na Tviteru. Ništa blaži prema Keni nije bio ni u izjavi koju je dao za naš list:

- Njegova izjava je zaista neprimeren­a. Ne postoji bilo šta što može to da opravda jer to je javna izjava data za medije.

Ona pokazuje duboko neznanje

 ?? FotoGrafij­e: o. bUniĆn tanjUG/rade preLiĆ ?? „moram da priznam da nisam video nijednu gasnu komoru ni Holokaust koji je ovde napravljen za kenu i njemu slične”, kaže Đukanović Radoslav Milojičić Kena
FotoGrafij­e: o. bUniĆn tanjUG/rade preLiĆ „moram da priznam da nisam video nijednu gasnu komoru ni Holokaust koji je ovde napravljen za kenu i njemu slične”, kaže Đukanović Radoslav Milojičić Kena
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia