Alo!

mog unuka je prijavila u besu zbog raski”a!

ana L. je pevala i veselila se u subotu uveče, na dan seoskog sabora, a posle toga izmislila da je seksualno zlostavlja­na!

- Piše: SNEŽANA DŽ. STOJANOVIĆ snezna.stojanovic@alo.rs

Ana L. (19) iz Zaječara je bivša devojka Lazara L. (20) iz sela

Grljan kod Zaječara, a lažno ga je prijavila za silovanje iz osvete jer je raskinuo sa njom! Lazarov deda tvrdi da je njegov mlađi unuk mobilnim telefonom slikao Anu L. dok je pevala i veselila se u subotu uveče, na dan seoskog sabora u selu Grljan, kada je izmislila silovanje i obrukala im celu familiju!

- Lazarov mlađi brat Aleksandar je pokazao fotografij­e kada je pozvan na saslušanje kao svedok, a tužilac je rekao: „Ova mala nije normalna!”. Lazar je dobro dete, bio je s njom u vezi, al’ je raskinuo čim je video s kim ima posla! U utorak uveče je otputovao kod oca u Rusiju, čim su ga pustili iz pritvora. Ona je bila spremna na sve, samo da bi ga ulovila. Flertovala je sa njegovim mlađim bratom da bi mu se približila, preskakala je kapiju i ulazila u njegovu kuću kroz prozor! Jednom je čak došla sa svojim ocem i ujakom na naša vrata i tražila da se Lazar oženi njome, tvrdeći da je navodno ostala trudna! - tvrdi Lazarov deda iz Zaječara.

Prema njegovim rečima, u subotu, 29. jula, u kući Lazarove majke i prababe Rade u Grljanu bili su drugovi njegovog mlađeg unuka, koji su svedoci da Anu niko nije ni dotakao, a kamoli povredio i silovao!

- Mlađi unuk Aleksandar je na dan seoskog sabora pozvao u goste dva školska druga iz Beograda i Majdanpeka. Oni su slikali Anu

dok je pevala i veselila se te večeri, ne znajući šta će ona kasnije prirediti. Slike i snimke su srećom sačuvali u telefonima i pokazali su ih tužiocu, koji je obustavio istragu protiv Lazara. Ona je samu sebe isekla nožem i dva-tri puta se ujela za ruku! Ne postoji izveštaj ginekologa, niti ga je ona predala kao dokaz. Ne znam otkud podatak da je, tobože, imala 30 ugriza po celom telu. Ne znam da li je to ona izmislila ili je neko preuveliča­o, samo znam da su to obične gluposti i da nas je oblatila! - ogorčeno kaže deda iz Zaječara, koji je insistirao da mu ne objavljuje­mo ime jer je ugledni privrednik.

- Ana je 27. jula ceo dan bila

kod Lazara, u kući njegove prababe Rade u Grljanu. On je i tada izbegavao da bude u njenoj blizini, govoreći: „Neću ništa da imam s tobom!” U subotu uveče, kad je lažno prijavila da je silovana, Lazar uopšte nije bio u selu! Taksijem se odvezao u Zaječar, samo da bi pobegao od nje - navodi deda i dodaje da je u startu upozoravao unuka da nije prilika za njega.

- Govorio sam mu: „Sklanjaj se od nje, doći će ti glave!” Bilo mi je jasno kakva je, jer se nepristojn­o ponašala. Međutim, unuk me nije slušao, već je uzvraćao: „To nije tvoja briga”. Posle ovog cirkusa je video da sam bio u pravu, ali je bilo kasno - kaže deda i poručuje da će podneti tužbu zbog bruke.

Hrabri vatrogasac Milan Rmuš (36), koji je zadobio teške opekotine prikom gašenja požara na Adi Huji, a koji je pre tri dana podlegao povredama u Vojnomedic­inskoj akademiji, sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu.

Porodica, rođaci, prijatelji i kolege juče su se na Novom groblju oprostili od junaka i ispratili ga u večnu kuću.

Opelo je počelo tačno u podne, a nije bilo osobe koja nije pustila suzu za ovim hrabrim vatrogasce­m, koji je život izgubio radeći svoj posao.

U požaru koji je 19. jula izbio u fabrici “Avala Kartonka” na Adi Huji povređeno je još pet vatrogasac­a i dva radnika fabrike. Trinaest dana trajala je Milanova borba za život, uz maksimalne napore koje su ulagali lekari na VMA. Međutim, zadobijene povrede bile su jače od hrabrog vatrogasca, koji je iza sebe ostavio ženu i sina od 14 meseci.

E. S.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Nevin momak pušten iz pritvora nakon zavšene
istrage
Nevin momak pušten iz pritvora nakon zavšene istrage
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia