Alo!

Era: tuKli Su me zbog 2.000 dinara

-

Folk pevač Era Ojdanić tvrdi za „Alo!” da ga je brutalno prebila grupa pijanih muškaraca na vašaru na kosmajskim Tresijama, i to zbog 2.000 dinara. Naime, incident se dogodio pre dve noći iza šatora u kojem je Ojdanić nastupao sa Zoricom Marković, a kako nam je folker ispričao, ništa na početku noći nije slutilo da bi se veče moglo završiti kobno.

- Sedeo sam za stolom sa Zoricom Marković, kada mi je prišao jedan momak i dao mi dve novčanice od 1.000 dinara za dve pesme. Kasnije, kada sam počeo da pevam, prišao mi je, uhvatio mikrofon i rekao: „Vraćaj pare, majku ti je*em!”. Odmah su prišli momci koji su bili u njegovom društvu, a jedan od njih mi je zavrnuo ruku i izgurali su me napolje - započeo je priču za „Alo!” vidno uznemireni Ojdanić i objasnio da je u incidentu učestvoval­o pet ljudi.

- U tom koškanju su mi pokidali zlatni lanac, ali prava drama je nastala tek kada su me izveli napolje. Udarali su me i rukama i nogama, po celom telu.

Čak sam i zadobio dva udarca u lice, ali najviše su me tukli nogama po leđima

- rekao nam je Era i dodao da su mu napadači oteli i 1.900 evra koje je nosio sa sobom.

- Srećom, policija je veoma brzo reagovala - rekao nam je Era i objasnio da su obe strane odmah dale izjavu policiji, nakon čega je on otišao u Beograd, gde su mu sanirane povrede.

Kako „Alo!” saznaje, muškarci koji su napali Ojdanića dali su potpuno drugačiju izjavu policiji.

- Mladići su rekli da nisu tukli ni opljačkali Ojdanića, već da je on njih pokrao. Rekli su da je Era prišao njihovom stolu i uzeo novac koji se na njemu nalazio. Policija je obavestila tužilaštvo, koje je donelo odluku da nema elemenata krivičnog dela ni sa jedne strane, pa su pušteni kućama - kaže sagovornik „Alo!”.

S. A. - E. S.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia