Alo!

V.I.P . maRJanovIĆ PostavIo usLov PRoDuCEntI­ma tražiću dozvolu da Jeleni palim sveću!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

petak, 4. avgust 2017.

www.alo.rs

Zoran Marjanović, suprug pokojne pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, čije ubistvo još nije rešeno, govorio je za „Alo!” o detaljima ugovora sa produkcijo­m rijalitija „Zadruga”, ali i o tome zašto je pristao da se nađe pred kamerama rijaliti televizije.

On je priznao da namerava da učestvuje u tom programu, ali i otkrio zašto je tražio da mu bude ispunjen jedan poseban uslov - mogućnost odlaska u crkvu kako bi

svojoj Jeleni zapalio sveću!

- Tačno je da sam potpisao ugovor i da ću od septembra biti deo rijalitija „Zadruga”. Nakon što je Jelena pre više od godinu dana ubijena na najbrutaln­iji način, deo javnosti i mnogi mediji bili su ubeđeni da sam to ja uradio, a mnogi to misle i danas - započinje priču za „Alo!” Marjanović, koga je policija prvog privela nakon što je njegova supruga pronađena mrtva u kanalu u Crvenki.

U tome, kaže, leži njegov motiv za ulazak:

- Želim da ljudima pokažem da nisam monstrum niti ubica kakvim su me predstavlj­ali pojedini mediji. To mi je bio motiv da uđem, a ne novac, kako su mnogi pretpostav­ili - kaže Marjanović.

Kako je on jedini staratelj ćerkice Jane, koju je dobio u braku sa brutalno ubijenom Jelenom, Marjanović nam je otkrio da će, ukoliko ostane duže u rijalitiju, brigu o detetu prebaciti na oca i brata.

- Ukoliko se moj boravak u rijalitiju produži, o Jani će brinuti moja porodica. Tačnije, u planu je da starateljs­tvo nad ćerkom prebacim na brata i oca. Takođe, jedina stvar koju sam tražio od producenat­a „Zadruge” bila je da mi dozvole povremene izlaske iz rijalitija kako bih otišao u crkvu. Vernik sam, važan mi je duhovni život, a još važnije mi je da odlazim u crkvu kako bih Jeleni često palio sveću - zaključio je Marjanović.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia