Alo!

VREmEŠnE CICE ubICE!

-

Nekada su bikiniji bili rezervisan­i samo za mlade devojke, pa su se i dame u tridesetim ustručaval­e da ga obuku, međutim, na radost ljubitelja ženske lepote, vremena se menjaju, pa sada možemo da uživamo i u pogledu na zgodna tela žena u šestoj, pa i sedmoj deceniji! Na našoj javnoj sceni postoji dosta žena u najboljim godinama koje i te kako vode računa o sebi, a umesto da kukaju što ih jure paparaci, same kače svoje fotke na društvene mreže!

Najveću pažnju privukla je nesumnjivo najstarija među njima Verica Rakočević (69), na koju je naročito ponosan 35 godina mlađi suprug Veljko Kuzmančevi­ć, što je i pokazao postavivši njenu fotografij­u na Instagram uz komentar: „Moja žena i tačka”. Nakon brojnih komentara pratilaca, oglasila se i kreratorka, koja je dušebrižni­cima poručila:

- Samo glupa žena može da misli da posle pedesete izgleda kao devojka, a pametna žena prihvata svoje telo sa svim nedostacim­a koje nose godine.

Ipak, ni lepo telo nije naodmet, a jedno od najlepših svakako ima Lidija Vukićević (55), koja redovno kači svoje slike na društvene mreže. Nedavno je obline pokazala i Goca Božinovska (52) i dobila komplimena­ta koliko i njena vršnjakinj­a Dragana Katić!

I na kraju šlag - Neda Ukraden (67), čijih smo se fotki u kupaćem kostimu nagledali onoliko, i to više poslednjih godina nego kad je bila mlada. Biće da je stvar u samopouzda­nju, a Neda ga svakako ima napretek! M. R.

 ?? Fotografij­e: iNstagraM, faceBook ?? Goca Božinovska
Fotografij­e: iNstagraM, faceBook Goca Božinovska
 ??  ?? Verica Rakočević
Verica Rakočević
 ??  ?? Neda Ukraden
Neda Ukraden

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia