Alo!

Akala kad je u naRuČJE!

-

petak, 4. avgust 2017.

www.alo.rs rizična, ali operacija je bila rutinska i sve je prošlo u najboljem redu. - Porođaj je obavljen ujutru, a samo nekoliko sati kasnije ona je već bila svesna i nije krila oduševljen­je bebom. Komunikati­vna je, odlično je raspoložen­a. Kao što procedura nalaže, dobija infuziju i antibiotik­e - rekao nam je izvor i dodao da je Rasta prvi video Anu i bebu, a tu su bili i Anina majka Milijana i brat Marko.

Inače, pevačica je smeštena u apartman, a ona i mala Tara trebalo bi da napuste bolnicu najkasnije petog dana od porođaja, što je pravilo kada je u pitanju carski rez bez komplikaci­ja.

Podsetimo, Ana i Rasta venčali su se prošle godine u tajnosti, pa su naknadno na društvenim mrežama objavili fotografij­e sa venčanja, a svadbu nisu pravili. Upoznali su se tokom snimanja pesama za njen album i uprkos razlici od 11 godina u njenu korist, brzo su shvatili da su jedno za drugo.

Kako to obično biva kada su dame u pitanju, Anu su ranije često pitali za brak i dete, a ona nije krila da želi da se ostvari kao majka. No, pol svog prvog deteta definitivn­o nije pogodila!

- Ja iskreno mislim da će biti dečak, želim da bude dečak. Ima iz porodilišt­a da ide na borilačke veštine. Može i na rukomet, ali samo da ne ide na balet, jer ću izvršiti samoubistv­o. Ali znam da će biti umetnička duša, prosto znam - izjavila je Nikolićeva pre više od tri godine, kada Rastu nije ni poznavala. pe- s m e „Izabrane pevaljke” objasnila da ta pesma nikada neće ugledati svetlost dana i da je na njenom zvaničnom „jutjub” kanalu završila samo zato što je nekako procurila na internet. Kako i gde, osim na njenom kanalu, nije objasnila, ali je požurila da se opere, tim pre što se u pesmi na uvredljiv način obraća koleginica­ma, koje naziva „pevaljkama”.

- Ovo je samo

 ??  ?? Pozdrav iz porodilišt­a: Ana i Rasta malo
posle porođaja
Pevaj, ujko, pevaj, rode: Marko i Rasta Poklon-čestitka: Rastu sačekala kazna kad
je izašao Pažnja, pažnja, vidite šta imam!
Pozdrav iz porodilišt­a: Ana i Rasta malo posle porođaja Pevaj, ujko, pevaj, rode: Marko i Rasta Poklon-čestitka: Rastu sačekala kazna kad je izašao Pažnja, pažnja, vidite šta imam!
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia