Alo!

Lukas zaratio sa fanovima zbog sonje

-

Čini se da folk zvezdi Aci Lukasu ne cvetaju ruže u životu otkako se razveo sa Sonjom Vuksanović i stavio tačku na vezu sa Branislavo­m Pašajlijom, pa bes i nemoć iskaljuje tamo gde jedino može - na društvenim mrežama.

Naime, nekoliko komentara na Instagramu koje je dobio od fanova je Lukasa prilično iznerviral­o, pa je najpre počeo da se svađa s pratiocima, a potom je vrag odneo šalu, pa su usledile i žestoke uvrede na račun pevča, koji je odgovarao još žešće.

Sve je počelo prilično benigno. Tačnije, kada je jedan od najpopular­nijih pevača sa ovih prostora dobio od obožavatel­jke dobronamer­an savet da počne da „vežba selfije” kako bi što lepše ispao, Lukas je primetio da ni njoj ne bi škodio isti savet i da joj je preko potreban fotošop.

- A ti si tek lepa. Da li si to ovo na prvoj fotki na svom Instagramu? - upitao je Lukas ironično jednu obožavatel­jku, aludirajuć­i na fotografij­u psa koju je „prozvana“stavila na profil. Drugoj je, ne bez sarkazma, napisao da je „pametnica”.

Međutim, priča je otišla predaleko tek kada se narednog dana u prepisku uključio i jedan fan, koji pomenuo Lukasovu bivšu ženu.

- Vadiš li kur*eve iz Sonje? - pitao ga je on, a Lukas mu je odgovorio podjednako uvredljivo. - Vadim iz tvoje sestre napisao je pevač kao odgovor.

Inače, Aca Lukas se od Sonje Vuksanović razveo pre nekoliko meseci, a navodno je pokušao da se pomiri sa njom nakon što je raskinuo sa zgodnom Lozničanko­m Branislavo­m Pašajlijom. S. A.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia