Alo!

TIJANA MALEŠEVIć ZA ALO! Igraćemo kolce i posle EP!

-

Srbija je sila u odbojci! I u muškoj i u ženskoj konkurenci­ji. Naše dame su još jednom potvrdile taj epitet osvajanjem bronzane medalje na završnom turniru Gran-prija u Nanđingu savladavši domaću selekciju Kine. Veliki trijumf su znale kako da proslave - uz užičko kolo.

Tijana Malešević, jedna od najboljih odbojkašic­a u srpskom timu, upravo je iz grada na Đetinji. Zbog toga je i pitamo da li je ona organizova­la proslavu medalje koja je obišla ceo svet:

- Nisam ja jedina iz Užica u našem timu. Tu su još i Ana Antonijevi­ć i Slađana Mirković, ali to nema veze sa tim što smo igrale baš užičko kolo. Okriću samo da je bilo po narudžbini, ali čijoj, to ne mogu. Zaigraćemo ga opet - ostala je zagonetna Tijana Malešević ne prestajući da se smeje.

Naše odbojkašic­e su posle pobede nad Kinom toliko dobro odigrale kolo, da bi im na tome pozavidelo prosečno kulturno umetično društvo.

- Svi znamo da igramo kolo i to ne smo užičko, već i mnoga druga. Ne sećam se ko je vodio, ali svejedno... Bilo je genijalno. To nam je u krvi. U pitanju je naša, srpska tradicija, kojom se ponosimo. Svima nam prija da ponekad zaigramo, a i očuvanje tradicije je mnogo važno. Na lep način smo završile Gran-pri - dodala je sjajna odbojkašic­a.

Selekciju Srbije uskoro očekuju nove obaveze, pa neće imati mnogo vremena za odmor.

- Sledi nam odmor. Moja destinacij­a će biti zapadna Srbija! A onda na pripreme za Evropsko prvenstvo, koje počinje 1. oktobra. Spremaćemo se na Kopaoniku od 15. avgusta - istakla je Tijana Malešević.

Ženska odbojkaška reprezenta­cija je nastavila još jednu tradiciju, a to je osvajanje medalja na velikim takmičenji­ma.

- Još jednom smo pokazale smo da smo jedna od najjačih selekcija na svetu. Zasluženo smo uzele medalju. Nećemo se na tome zaustaviti - zaključila je Tijana Malešević. V. Z. „Čuvamo

srpsku tradiciju”:

Tijana Malešević Naročit oprez se savetuje srčanim

bolesnicim­a, astmatičar­ima i hipertonič­arima. Moguće su glavobolja i

malaksalos­t.

 ??  ?? „Ne zanima me šta pričaju u Partizanu“: Stefan Janković Upalili motore: Košarkaši Zvezde
„Ne zanima me šta pričaju u Partizanu“: Stefan Janković Upalili motore: Košarkaši Zvezde
 ??  ??
 ??  ?? Oplele kolce usred Kine: Odbojkašic­e Srbije slave bronzu
Oplele kolce usred Kine: Odbojkašic­e Srbije slave bronzu
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia