Alo!

Navijači hoće da linčuju Drinčića!

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Branko Jovičić, vezista Crvene zvezde, odsustvova­će sa terena deset nedelja! Zbog toga su navijači beogradsko­g kluba spremni da linčuju Nikolu Drinčića!

U pobedi crveno-belih nad Čukaričkim (3:0), iskusni fudbaler je neoprezno startovao i povredio je radilicu crveno-belih. Direktor Zvezde Zvezdan Terzić juče je objasnio i koliko će pojačanje tima sa „Marakane” morati da odsustvuje.

- Uz pomoć ministra zdravlja Zlatibora Lončara, održali smo konzilijum i neće biti pauza pet, nego 10 nedelja. Napukla je ta Džonsonova kost. On je verovatno izgubljen za čitav jesenji deo sezone! - rekao je Terzić.

Iako Terzić nije optužio bivšeg igrača Partizana da je namerno udario Jovičića i poslao ga na dugo bolovanje („Povredio ga je Drinčić, ali to nije ni bitno”), navijači crveno-belih su tokom jučerašnje­g dana otvoreno pretili tom fudbaleru.

„Treba ubiti g*vno”, „Namerno je to uradio da Zvezda ne bi uspela u Evropi“, „Rak dobio, Nikola Drinčiću”.. bile su samo neke od poruka koje je vezista dobijao na Instagramu! Pojavila se čak i luda teorija zavere da je gazda Krasnodara, rivala Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu Evrope, premirao Drinčića, inače svog bivšeg igrača, da povredi Jovičića.

Na Banovom brdu su zgranuti porukama koje je dobio njihov fudbaler.

- Čukarički izražava žaljenje što je na utakmici trećeg kola povređen fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić, čime je njihova ekipa oslabljena. Imamo izuzetno dobru saradnju sa crveno-belima i nadamo se da ova povreda, koje su sastavni deo svakog sporta, neće uticati na njihove dobre rezultate. Branku Jovičiću želimo brz oporavak i da se jači vrati na teren - navodi se u saopštenju Čukaričkog.

Ipak, nisu mogli, a nisu ni smeli iz kluba sa Banovog brda da oćute na pretnje koje je dobio njihov adut. - Povodom povrede Zvezdinog fudbalera u javnim komentarim­a mogu se pročitati najblaže rečeno uvrede na račun našeg igrača Nikole Drinčića za koje smatramo da su takođe najblaže rečeno nepravedne i neprimeren­e!

Adut Čukaričkog nije odgovorio na pozive naše redakcije.

 ??  ?? Zvezdaši zameraju Mažiću što Drinčiću nije dao crveni... ... kao i
što je visoko podigao nogu prilikom
starta...
... u svakom slučaju, Jovičić će na pauzu do
kraja jeseni
Zvezdaši zameraju Mažiću što Drinčiću nije dao crveni... ... kao i što je visoko podigao nogu prilikom starta... ... u svakom slučaju, Jovičić će na pauzu do kraja jeseni
 ??  ?? Za sada bez odgovora:
Nikola Drinčić
Za sada bez odgovora: Nikola Drinčić
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia